Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen kikötözném, de fordítva már nem vállalnám. Jól van ez így?
Nő vagyok. Szívesen kikötözném a párom, bekötném a szemét és úgy kényeztetném... Nem részletezem, szerintem értitek.
Viszon van egy kis baj. Én fordított esetben, hogy ő tegye velem ez, azt nem szívesen csinálnám.
Nem szeretném, hogy ő csak azért vállalja be a dolgot, mert én ezt szeretném, ugyanis fontos számomra a kölcsönösség, de ilyen esetben ez valószínűleg elmaradna.
Nem tartanám korrektnek a dolgot így, de nagyon vágyom rá, mégis vannak bennem ezért kétségek, hogy nem a saját élvezetéért menne bele.
Mit gondoltok, korrekt ez így? Mit tennétek ti?
Mindkét nem válasza érdekelne.
Elmondanám neki a vágyaimat, illetve azt is, hogy nem akarok kikötözve lenni. Megkérdezném, mit gondol erről. Válaszolna valamit.
Nem olyan bonyolult. :)
Tételezzük fel hogy a párod a te élvezetedért menne bele a dologba hogy kikötözd. Mi van ebben olyan rossz ? Megtesz valamit a kedvedért.
Baj csak akkor van ha neki ezzel súlyos ellenérzései vannak mondjuk klausztrofóbiás.
Ha magamból indulok ki én örülnék neki de a szembekötés nem jön be, nyilván olyan lánnyal csinálnám aki tetszik és akkor látni akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!