Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mire gondoltok/mit tesztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoltok/mit tesztek akkor ha a srác "várat" benneteket az első alkalommal?

Figyelt kérdés

pl ismerkedtek, randizgattok, kifejezetten élvezitek a társaságát, látjátok rajta is, hogy jól érzi magát veletek, mindig kér tőletek új talit.

Akár az is lehet, hogy elcsattant már csók is, elvisz vacsizni, közös programot szervez, sétálni hív.. ilyenek. De felhívni még nem hív fel magához, sőt nem tesz konkrét utalásokat, hogy mennyire lefektetne már..

Mondjuk kétnaponta találkoztok, és 1-1,5 hónapig "csak" csókig és ölelésig jutottatok.

Mi jár a fejetekben?

- Felhozzátok a témát a srácnak, hogy miért nem rámenősebb?

- Jeleket küldtök, hogy végre cselekedjen.

- Ennyi időt még bőven kivártok akkor is, ha nagyon izgató számotokra a pasi.

- Komolytalannak gondoljátok, és azt feltételezitek, hogy csak játszik veletek.

- Arra gondoltok, hogy problémája van az önbizalmával, és fél az intimitástól.

- Egyéb (ha ez, akkor fejtsétek ki kérlek)

Korotokat légyszíves jelezzétek! :) Fontos lenne, mert komolyabb 25+ éves nők válasza érdekel igazán, persze meghallgatok fiatalabbakat is, de engem az idősebb korosztály vonz!

Nem itt szeretnék ismerkedni, nem fogok privát üzeneteket küldözgetni semelyik válaszolónak, ne izguljatok!

és végül egy + infó. A kérdésben lévő srác nyilván én vagyok.. eddigi életem során sajnos csak felületes lányokkal/nőkkel sikerült összejönnöm, és bár számomra fontos a szex, de nem gyűjtök skalpokat, és nem célom +1 lányt lefektetni, tényleg azt keresem akivel bátran tervezhetek hosszabb távra.

2017. aug. 21. 20:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Harminc pluszos. Ez mar nyomasztana. Arra gondolnek, impotens, mikropeniszu, vagy valami borzalmas betegsege van.

Ha meg szenvedelyes csokolozas sincs, akkor plane bizarr. Akkor egy meleg pajtas? Ha viszont van szenvedelyes csok, en nem birnam ki, hogy ne fonodjak hozza, erezzem az erekcio at, dontsuk le egymast.

Valami nem stimmel itt.

2020. febr. 9. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!