Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő után feküdtetek le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után feküdtetek le a párotokkal?

Figyelt kérdés
Azt is írjátok meg, légyszi, hogy mennyi ideje ismertétek egymást, mennyi ideje randiztatok, ill. hány évesek vagytok.
2017. aug. 21. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Hat mivel mi tavkapcsolatban vagyunk igy mikor elsonek talalkoztunk eloben (elottr 3 eves ismeretseg) kb a 3.ik napon.) 19/F
2017. aug. 21. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Októberben találkoztunk, decemberben volt a második randi, azt hittem ebből nem lesz semmi,mivel külföldön dolgozik, így neten tudtunk beszélni, de nem gondoltam hogy össze is jövünk végük, aztán meg januárban harmadik randi. Akkor feküdtem le vele, és azóta járunk, illetve azóta a párom. 22/L :)
2017. aug. 21. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:

4 hónapja ismertük egymást 3 hónap után feküdtünk le elsőnek

2 éve és 4 hónapja vagyunk együtt.

Én 23 Ő 26

2017. aug. 21. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
44%

Én soha egy nővel sem feküdtem le.

Mindegyiket állva kurtam.

2017. aug. 21. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Háát..Én csak 4 hónap után voltam hajlandó talizni, de azt a 4 hónapot végig is beszélgettük minden nap, telefonon és chaten is. Most így utólag durva 😂 Jó hülye voltam, na mindegy. Aztán találkoztunk és rá 1,5-2 hónapra. 😁
2017. aug. 21. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Kb 9hónapja ismertük egymást, és kb 5hónapon keresztül össze jártunk meg minden, 1,5 éve vagyunk együtt és 3 hónap utan feküdtünk le egymással. 18L-18F
2017. aug. 21. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
2 éve ismertük egymást, egy évvel később randizni kezdtünk, 5 hónappal később feküdtünk le.
2017. aug. 22. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:
4 éve ismertük egymást, mint barátok, aztán összejöttünk, és kb. 3 hét után.
2017. aug. 22. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Novemberben kezdett komolyodni a dolog, január végén jöttünk össze, április végén (pont 3 hónaposan) feküdtünk le.
2017. aug. 25. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!