Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után feküdtetek le a párotokkal?
Figyelt kérdés
Azt is írjátok meg, légyszi, hogy mennyi ideje ismertétek egymást, mennyi ideje randiztatok, ill. hány évesek vagytok.2017. aug. 21. 20:38
1/9 anonim válasza:
Hat mivel mi tavkapcsolatban vagyunk igy mikor elsonek talalkoztunk eloben (elottr 3 eves ismeretseg) kb a 3.ik napon.) 19/F
2/9 anonim válasza:
Októberben találkoztunk, decemberben volt a második randi, azt hittem ebből nem lesz semmi,mivel külföldön dolgozik, így neten tudtunk beszélni, de nem gondoltam hogy össze is jövünk végük, aztán meg januárban harmadik randi. Akkor feküdtem le vele, és azóta járunk, illetve azóta a párom. 22/L :)
3/9 anonim válasza:
4 hónapja ismertük egymást 3 hónap után feküdtünk le elsőnek
2 éve és 4 hónapja vagyunk együtt.
Én 23 Ő 26
4/9 anonim válasza:
Én soha egy nővel sem feküdtem le.
Mindegyiket állva kurtam.
5/9 anonim válasza:
Háát..Én csak 4 hónap után voltam hajlandó talizni, de azt a 4 hónapot végig is beszélgettük minden nap, telefonon és chaten is. Most így utólag durva 😂 Jó hülye voltam, na mindegy. Aztán találkoztunk és rá 1,5-2 hónapra. 😁
6/9 anonim válasza:
Kb 9hónapja ismertük egymást, és kb 5hónapon keresztül össze jártunk meg minden, 1,5 éve vagyunk együtt és 3 hónap utan feküdtünk le egymással. 18L-18F
7/9 anonim válasza:
2 éve ismertük egymást, egy évvel később randizni kezdtünk, 5 hónappal később feküdtünk le.
8/9 anonim válasza:
4 éve ismertük egymást, mint barátok, aztán összejöttünk, és kb. 3 hét után.
9/9 anonim válasza:
Novemberben kezdett komolyodni a dolog, január végén jöttünk össze, április végén (pont 3 hónaposan) feküdtünk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!