Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alonelyman kérdése:
Miért vannak téveszméik a fiúknak arról, hogy csajok milyen pasit keresnek?
Figyelt kérdés
Azt hiszik itt a fiúk,hogy a csajoknak a jópasik meg pénzes pasik kellenek...mekkora baromság, akik igy gondolják kiszoktak menni otthonrol körbenézni? Menjetek be a westendbe,bkvra,strandra,velencei tó, balaton,nézzétek meg a párokat: nagyon sok fiatal széparcú lány van együtt semmilyen átlagos srácokkal,és nem nincsen se sok pénzük se jó humoruk nem jobb mint nektek, tehát a csajok 80%a nem jó pasikkal van! Ezek a pasik egyet tudnak amit ti nem: mázlijuk volt,ennyi! Volt az ismerősi körükben,utcájukban,munkahelyen,volt suliból stb. csaj akivel összejött nekik, de még csak oda se mentek leszólítani senkit ezek a srácok,csak lassú víz partot mos taktika-mert ez az átlag mersze, Ennyi. Én 30as f, u.i. nézzetek körül csajok 80%a mellett nincs jó pasi!2017. aug. 20. 11:58
1/6 anonim válasza:
A fiúk milyen csajt keresnek? Szépet, ezért gondolják azt, hogy a nők is vonzó pasikra buknak. Aztán az más kérdés, hogy csak neki szép vagy más szerint is de az biztos, hogy mindenki azt hiszi, hogy ami a szép neki az a többségnek is tetszik.
2/6 anonim válasza:
ha valaki válogatós az szerintem nem mindig kifizetődő, amúgy én azt gondolom hogy a mázlinak van szerepe de ha valaki még lehetőséget sem ad a lányoknak az ismerkedésre akkor ne várja el hogy majd beugrik az angyalka az ablakon. Ugyan akkor valamit fel kell mutatni ha nem pénzt akkor szorgalmat m megértést kreativitást.
3/6 anonim válasza:
1.) Könnyű azt mondani,hogy a nő a hibás! Minthogy kompromisszumot kössön és belevágjon egy kapcsolatba.
2.) A modell csajoknak, pénzes-menő pali kel. A medell felingű csajok pedig majdnem mindegyiknek.
3.) Azt hiszi,ő az ideál.
4.) Kvára nem tesz azért,hogy akár egy lányt is megismerjen és rájöjjön, nem így van.
(Kivételek persze mindig vannak.)
4/6 anonim válasza:
Azért vannak ilyen "téveszméim", mert minimum 90%-ban csak ilyeneket látok.
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó te vak vagy? Kiírtam a magyarázatban hogy nézz körbe ,én nem a bomba nőkről meg modellekről irok hanem a kis csinos csajokról akikből millió van az utcákon,nézd meg a párjaikat...nem egy brad pitt vagy clooney egyik sem
2017. aug. 20. 14:31
6/6 anonim válasza:
A szép emberek nyerőbbek. Ez tény. Akkor is ha sok csajnak átlagos a fiúja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!