Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak nők, akik többnyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők, akik többnyire csak barátság extrákkalt-alkalmit keresnek?

Figyelt kérdés

Rengeteg férfi keres ilyen kapcsolatot, de nő alig. Legalábbis Veszprém környékén alig lehet találni ilyen igényes nőt.

18/F

2017. márc. 3. 06:23
 1/10 anonim ***** válasza:

"Legalábbis Veszprém környékén alig lehet találni ilyen igényes nőt."

Ez neked az igényesség? :D

Nos léteznek ilyen nők, de a legtöbb nő nem erre vágyik, hogy valaki ürítésre használja rendszeresen.De mindjárt jönnek és megmagyarázzák, hogy nincs igazam.

2017. márc. 3. 06:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A nők nagy részének azért kellenek az érzelmek, hogy egyáltalán vonzódjanak a kiszemelt férfihoz, vagy hogy lefeküdjenek vele. Szexkapcsolatba szerintem csak kapcsolat reményében mennének bele, vagy ha a másik objektíve annyira jól nézne ki, hogy már az önmagában vonzó lenne, mondjuk gondolom akkor is reménykednének hogy több lesz belőle. Talán bulikban találsz ilyen lányt.
2017. márc. 3. 07:28
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Kb. minden nőnek van vagy volt ilyen, és mind benne is lennének, ha elég jól nézel ki.
2017. márc. 3. 08:02
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Alkalmi szex. Lefordítom neked ezt a nők nyelvére, mert te túl sötét vagy, hogy megértsd.

Azt mondod a csajnak: figyelj, babám, qrvára nem érdekelsz, csak beléd akarom verni a lompost. Lehetőleg legyél nyitott, s*ggből szájba akarom és természetesen nyeld le. Utána tűnj el az életemből, hagyjál békén a problémáiddal, oldd meg őket, ahogy tudod. Majd, ha megint füttyentek, mert éppen nem találtam másik lukat a farkamra, akkor majd gyere, de addig ne zavard köreimet.

2017. márc. 4. 13:00
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha azt mondod a nőnek, amit Miquel leírt, és legalább átlagosan nézel ki, garantált a siker.
2017. márc. 4. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Én találtam már innen csajt, megcsalta a pasija én meg megbsztam rá 2 hétre... 2 alkalommal volt nálam, 6x szexeltünk :D
2017. márc. 5. 16:23
 7/10 A kérdező kommentje:
#4 Pontosan ilyen csajt keresek. Szarok rá mit akar, csak amikor dughatnékom van legyen itt. Ebben neked mi a sötétség teso?
2017. márc. 7. 05:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért azt ne várd, hogy ha dughatnékod van, legyen ott a csaj. Ezért vesztünk össze a csajjal, mert bár lett volna normális keretek között lehetőség arra, hogy jöjjön...

22 éves volt és az anyjáék miatt nem mert elmenni otthonról kb, csak hazudozva.

Aztán meg belém szeretett. Végül már csak 1 hónapig húzta az agyamat és ígérgette, hogy jön, meg akarja, de mikor jönni kellett volna, már nem jött.

2017. márc. 7. 14:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Most hétfőn beszéltem vele utoljára... letiltottam facen, itt gyakorin meg megírta, hogy többet nem keress.
2017. márc. 7. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen vannak (példau en is) de én kicsit arrébb lakok
2017. márc. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!