Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Honnan tudhatja egy lány hogy kapcsolatot vagy csak kavarást/barátság extrákkalt szeretnétek?
Sehogy sem.
Ilyen magadfajta kavarós, komolytalan "extrás" pitsákra nincs szükségem :)
A normális lányok érdekelnek.
Egyes, téged...
De én is futottam már bele olyan srácba, akibe belezúgtam, azt hittem járhatunk is, mert tök sokat randizgattunk, flörtölgettünk, aztán meg mondta, hogy ő csak ilyen "barátság extrákkal" cuccot akar tőlem...
Jajj, mi történhetett a múltadban, hogy ba.szni akarsz kislány?
Attól, hogy valakinek történt egy s más a múltjában, tudnia kellene normálisnak maradnia.
Sajnálom.
Nem szólok le senkit, akit csak tudok, de az ilyen emberek mellett, akiknek értékrendjük ennyiből áll, mint neked, nem tudok elmenni.
Adtam egy hasznos választ is: "Sehogy sem".
Mivel tényleg nagyívből elkerülném a magadfajta lányokat, és az összes tartós kapcsolatot kereső srác (sokan vagyunk) ugyanezt válaszolná.
Egyéb kérdésedre is válaszolok!
Jaa, és 21F, de ezek után a tiédre is kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!