Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon vékonyka lányok is lehetnek szexuálisan vonzóak? (40-45 kg)
Vékony lábak/kezek,kis mell,kis fenék,lapos has,vékony nyak,néhol látni a csontokat.Ehhez még nagyon sápadt komlexus is társul.
Hogy mondjak egy viszonyítási alapot : 165cm/40kg
Nem társkeresés céljából,csupán kíváncsiság.
Itt vannak ezek a lányok:
Szerintem mindegyikük nagyon vonzó. Van aki nem szereti a vékony lányokat és van aki meg kifejezetten oda van értük.
Nekem ahhoz, hogy igazán vonzónak találjam a testi adottságok mellé kell a személyisége is.
Mert ha csak a testet veszem alapul és megvan a vágy akkor csak dugunk, míg ha a testi vágy megvan és mellé a szimpátia esetleg több is akkor már jobban odafigyelek arra, hogy a partnernek is jó legyen.
Volt korábban egy csaj, 175 körüli és 45 kiló volt, de olyan kisugárzása volt, hogy majd megőrültem a közelében...
Szóval sokat számít a személyiség.
Melyik kép hasonlít legjobban a te addottságaidra?
Tudok több képet is mutatni.
14: ezek borzalmasan néznek ki. Vannak ezek vagy 15 évesek. Ezek gyerekek kb. Gyerekben meg nincs vonzo test.
Felháborito, h ilyen kislányokra csorgatják a nyálukat felnött ffiak.
16
Most komolyan testalkat alapján döntjük el, ki hány éves? Te el vagy tévedve, ezek nem 15 éves lányok. Én is ismerek több olyan csajt is, aki simán 20 felett van már, és nagyon vékonyak.
Kerdezo, en hasonlo vagyok.:) Nem volt sok baratom, de mind szerette az alakomat, es hogy ilyen pici es torekeny vagyok.:) Sok fugg a kisugarzastol. Mondjuk nekem eleg nagy a mellem a testalkatomhoz kepest. A fenekem is kicsi, de elvileg formas. (ezt mondtak nekem eddig ferfiak, de en nem latom annyira formasnak).
Sapadt ugyan nem vagyok, csak kicsit feherboru. Most a nyaron sikerult picit barnulnom.:)
nemrég ismertem meg egy ilyen nőt, azóta is próbálom randira hívni, de úgy tűnik nem vagyok az esete :(
szóval nagyon is lehetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!