Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sperma ment a szemembe?
Figyelt kérdés
Lehet valami bajom? Piros és ha pislogok fáj.2017. aug. 18. 10:41
11/14 A kérdező kommentje:
sztem az kamu amit irtal... szivesen kuldok kepet milyen volt a szemem...
2017. aug. 22. 17:37
12/14 anonim válasza:
Én megnézném de.nem.izgat.más spermája
13/14 anonim válasza:
Már miért kamuznék?
Itt ülük az irodában mert volt még dolgom, de lejárt a munkaidő, és már tegnap eldöntöttem h utánajárok.
Erre vertem ki:
Még ez is meg van nyitva a firefox-ban. Nem zártam be mert szép a csaj, és otthon le akarom menteni a videót. A hasamra vertem ki majd egy nagy adagot a szemembe dörzsöltem csakis a bizonyíthatóság kedvéért.
Gondolom az Állítólag c műsorban ilyennek úgysem járnának utána, de a kedvedért kipróbáltam. :D
14/14 anonim válasza:
Ezt utalom amikor van egy szexi csaj es akkor.odairajk hogy nővér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!