Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Foghuzas után mikor lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foghuzas után mikor lehet újra oral Szex?

Figyelt kérdés
2017. aug. 18. 07:19
 1/5 anonim válasza:
0%
Attol függ hogy mikor húzzták ha ma akkor minimum 1 napot kell várni.
2017. aug. 18. 07:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem nagyon ajánlom, nekem is volt fogszab miatt húzás. Nem akartam veszélyeztetni az exemet, és magamat sem, így akkor kihagytam. Nekem előrébb van az egészség. Inkább te is várj szerintem, az ott gyógyul!
2017. aug. 18. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
A fogorvost kerdezd meg. Ha pl varni is kellett a sebet akkor 1 honapig biztos nem kene.
2017. aug. 18. 10:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Varni is kellett. Egy hónap? Új az nem semmi
2017. aug. 18. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Amikortól kezdve ehetsz rajta. Ez ha jól tudom 1-2 óra. de a lyukban keletkezett sárgás váladékot nem szabad kiszívni mert az nem genny! Az védi a sebet.
2017. aug. 20. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!