Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/24 anonim válasza:
A könyvben nem tartom valószínűnek. A sorozat pocsék lett, szenzacióhajhász, még ez is megeshet. Szomorú, hogy ennyire nem ismerik páran. Valóban van köztük rokoni kapcsolat, Jon Dany nagybácsija (mivel Rhaegar az apja, aki Dany legidősebb bátyja volt). Az, hogy kinek lehet igénye a trónra... Azt hiszem erről szólna ez a történet, egy végeláthatatlan harc, ráadásul minden területen mások a törvények, szokások. Robert ellopta a trónt, törvényes örökösök nélkül halt meg, őt követték a testvérei is. Előtte Aerys uralkodott, akinek pedig Dany az egyetlen törvényes örököse (leszámítva, hogy nő), mivel Jon felöltötte a feketét és ezzel lemondott minden címéről, örökösödési jogáról, ráadásul a származása is titok. De a végén úgyse a származás dönt, hanem a hadierő, az emberek hűsége. Kicsit elkanyarodtam a témától... Szóval igen, a sorozatban Emilia Clark testével mindent el lehet adni, biztos lesz még meztelen jelenete. Hogy a Dany/Jon vagy a Dany/Jorah párost tartják cukibbnak a rendezők, az rejtély számomra (nem is nagyon izgat), a könyvben viszont szerintem egyik se lesz, épp ezért is én azt tartom a rendes GoT-nak...
22/24 A kérdező kommentje:
Ha igaz, hogy Tyriom Targaryen akkor is csak egy fattyú lenne.
2017. aug. 17. 14:17
23/24 anonim válasza:
"Jon Dany nagybácsija"
Helyett az unokaöccse...
SPOILER KÖVETKEZIK
Egyébként ha igaz a kiszivárgott forgatókönyv (márpedig az eddigi 6 rész esetében 80%-ban igaznak bizonyult), akkor a 7. részben fognak dugni
SPOILER VÉGE
24/24 anonim válasza:
Igen, rosszul mondtam, szóval Dany a nagynéni. És hát nem tudom mi célt fog szolgálni a szex közöttük, elvégre Jon se akar király lenni, Dany se szülhet már gyermeket. Ez tényleg inkább csak a színészekről szól. Imádtam a sorozatot, de a 7. évad pofán vágott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!