Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Titeket zavar ha egy lány nagyon vékony?
Figyelt kérdés
Rés van a combja közt, kilátszik a bordája, a mell meg a fenek ami nem sovány, szep arca van.2017. aug. 16. 23:48
11/22 anonim válasza:
Megnézik a 200 kg-osat is, hogy szörnyülködjenek..
12/22 anonim válasza:
Téged zavarna, hogy csak 60kg vagyok?
14/22 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne! Imádom a kis rést a combok között :-P És imádnék óvatosan bánni vele, mint egy kis porcelán babával :-) ...mivel én nem vagyok kifejezetten törékeny alkat :-DDD
45+ffi
15/22 anonim válasza:
Engem felizgat az ilyen alkat szóval nyilván nem zavar. 27/F
16/22 anonim válasza:
Ha olyasmira gondolsz, mint Stacy Martin, vagy Marine Vacht teste akkor az nem probléma. De attól soványabb nálam már nem igazán tetszik.
17/22 anonim válasza:
- "Rés van a combja közt"
Halottam korábban, hogy ez már olyan, mint valami fétis... szerintem épp tökmindegy
- "kilátszik a bordája"
Na ez már zavaró lehet
Szép arc nagy előny, ha van melle és popsija, az méginkább. De igazából az összkép számít, van, hogy tud csini lenni egy nagyon vékony lány is. De azért aki már úgy néz ki, mint egy csontváz, az nehezen.
18/22 anonim válasza:
Nem zavar. De én nem vagyok annyira vékony.
19/22 anonim válasza:
Nem zavar, engem kifejezetten felizgat.
F/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!