Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírom megtanulni, hogy később menjek el szex közben?
Maszturbálásnál akàr 50-60 lercig is elhúzom, de amint ha a barárnőm csinálja kèzzel/szájjal (leginkább kézre érzékeny..) pár percet bírom csak úgy.
Ha a Durex érzéstelenítős óvszerét használom, olyankor nincsen baj, de mással szintén nem megy és aggódok, hogy nem elégítem ki. Az érzéstelenítős óvszer meg szerintem nem alkalmas hosszútávú megoldásként.
Mit tudok tenni?
Áh... megelőztél!!!
Na ja, lidokain XD
Mi a baj a lidokainnal?
En is hasznalom regota, habar nem a sprayt, mert az venykoteles, hanem a kenocsot. Mondjuk en nem korai magomlesre hasznalom, alapbol is birom sokaig, csak szeretek neha orakon keresztul fureszelni.
Kerdezo szerintem probald ki. 1500ft korul van. Egy borsonyit szetkensz a makkodon, 10 percre ra mehet a szex gumival es 1 oran keresztul is birod lazan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!