Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők. Ti engeditek a párotoknak, hogy a lábatokra illetve a talpatokra élvezzen?
Nem gondolok róluk semmi rosszat, félre ne érts ;) De nem hozzám valók, csak ennyi. Jobban járnak más nővel ;)
15: más, amikor van az ember lányának egy szerető párja. Meg más, amikor egy idegen ember ez alapján keres párt/szexpartnert. Megint más, ha egy topikba azt válaszolom, hogy szeretem, aztán kapok 5 privátot, köszönés nélkül, hogy gyere cica csináljuk.
Ne keseredj el, szerintem a legtöbb, nem prűd nő rávehető, ha finoman, fokozatosan vezeted fel. Én sem tudtam, hogy tetszik, amíg nem vezetett rá okosan, fokozatosan egy ügyes férfi.
Nekem volt már lábfétises fiúm, inkább puszilgatta, nyalogatta a talpamat, nagyon ritkán akart ráélvezni. Ha valakinek ez lenne a vágya, szívesen megengedném neki, de én is csinálnék vele néhány szokatlan dolgot...
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!