Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy a strandon, vízparton, szaunában vagy szoliban felizgultatok?
Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 12:56
12/36 anonim válasza:
Paromra nagyon gyakran szinte mindig. Alapbol egy erintestol kepes vagyok ra felizgulni, neha direkt huzza is ezzel az agyamat.:) szinte ugy rangatom a kocsiig hogy menjunk haza mert nem birom.:D
14/36 anonim válasza:
strandon megláttam hogy egy srácnak nagyon áll a farka és végig engem nézett, szerintem rám állt fel :) na akkor eléggé, mert jó pasi volt és épp szingli voltam 1 hónapja és kívánós :)
ez az egy alkalom volt
15/36 anonim válasza:
12es válaszoló, undorító vagy és egy cseppet sem nőies
17/36 anonim válasza:
Lányok! Valaki egy közös szauna?
18/36 anonim válasza:
Igen volt, a párommal együtt mentünk be a ruha nélküli szaunába nagyon izgató volt.
19/36 anonim válasza:
igen, szexeltünk is vizparton, néztek is páran
20/36 anonim válasza:
Persze én a termálba szoktam mikor jó pasik is vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!