Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt olyan lányok akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok akik hozzá tudtak szokni a nagy mérethez?

Figyelt kérdés

Rengeteget olvastam itt az oldalon, hogy x centi felett már fáj és kényelmetlen stb. amit meg is értek de van olyan aki hozzá tudott szokni a barátja nagy méretéhez? Ha igen leírnátok mekkora a méret és hogy ment?

F

2017. aug. 16. 08:52
 1/10 anonim ***** válasza:
6%
A többségüknek ez nem okoz gondot. Az lenne a gond, ha kicsi lenne!
2017. aug. 16. 09:11
 2/10 anonim ***** válasza:
27%

Én tudok olyanokat akikbe 20+-okat tolnak, de a hámsérülés és hogy fáj a hasuk, az általános, hiába extra nedvesek, annyira vastagok azok a 20 feletti méretek, hogy egyszerűen repednek tőle akármennyire is fel vannak izgulva.

Tehát a hüvely bemenetnél a bőr kirepedezik.

2017. aug. 16. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Sohasem.

18 volt és vastag is. Szinte minden aktus fájt, sokszor véreztem utána, úgyhogy másfél év után szakítottam vele. Igen, többek között azért, mert túl nagy volt.

A párom jó 4-gyel kisebb és álomjó vele a szex :)

2017. aug. 16. 11:29
 4/10 anonim ***** válasza:
6%
Egy zoknit rá kell kötni.
2017. aug. 16. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Én a szüzességem egy 19 hosszú és 16-os körfogattal vesztettem el és eggyáltalán nem fájt.
2017. aug. 17. 00:07
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Én a 20cm alattiakhoz nem tudok hozzászokni.
2018. jan. 25. 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte én is azt hittem sohasem szokom meg a férjem méreteit. Hosszúságát viszonylag könnyen megszoktam, de túl vastag volt nekem. Véreztem is sokszor meg fájt utána napokig. Már el voltam keseredve, hogy szakítás lesz belőle. Aztán megbeszéltük, hogy kicsit óvatosabb lesz amig hozzászokok valamennyire. Szerencsére ez sikerült is, ma már a férjem, nagyon szerettük egymást már első perctől, a méret nem lehetett akadály.🙂
2018. febr. 10. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem semmi csaj vagy. Azóta is csak nagyok voltak, vagy a kisebbel is élvezed?

2018. márc. 16. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:
En csak naggyal 3lvezem
2018. márc. 16. 09:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Vannak itt biztos ilyen lányok
2018. júl. 31. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!