Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érez/gondolja így? Esetleg én egyedül? Férfiak, jól gondolom vagy nem?
21 éves csaj vagyok. Sokszor azt gondolom ,hogy a férfiak = SZEX.
Elmagyarázom.
Az = jel alatt azt értem, hogy szerintem semmivel sem lehet igazán kielégíteni,lenyugtani s boldoggá tenni egy férfit mint a szex. S valójában nem létezik férfi aki ne szeretné a szexet egy szép nővel (kivéve melegek). S szerintem egy nőnek a férfiért mindent megkell tenni az ágyban s már egy ismerkedés alapja is a szex. A szexről szól minden egy férfival kapcsolatban. A szexen alapszik minden. A szexel meg lehet tartani a férfit. S egy nő tegye azt amit kér a férfi (kivéve az undorító dolgokat pl:kaka szex, persze ha mindkét fél mégis szereti az ilyen egyéb dolgokat akkor tessék) megyjegyzem nem vagyok sub hajlamú. Mégis így gondolom. A férfi maga a SZEX. A férfit valójában sosem a józan esze irányít hanem az ami ott van lent.
Most írhatnátok : "Ez nem így van ,stb. stb." De DE igenis így van.
Nincs olyan, hogy egy férfi szerelmes. A férfi az mindig is férfi s az ösztönök vezérlik. Egy példa: Van egy pasi ,akinek van barátnője. Ha a pasi egydül van s jó persze valamilyen alapon szereti a barátnőjét de ha elé állítassz 3D-ben egy élő hús vér sexy ruhában lévő nőt vagy akár meztelen. Ő hiába szereti a barinőjét de annak ott a lába között nem tud parancsolni ígyis úgyis feláll neki. Nem létezik , hogy hús vér meztelen nőre normál férfinak ne álljon fel. S onnastól már "fsz feláll ész megáll".
Lehet túlságosan is pesszimista vagyok, de én így gondolom. A férfiakat a SZEX-el lehet boldoggá tenni s ők nem tudnak egy életen át egy nő melett maradni mer a csábítás körülveszi őket. Csak elég megnézni egy amerikai videoklippet. Remélem értitek mire gondolok.
Teszem hozzá nem vagyok egy megcsalt fél nem csalódottként írom ezt, csupán én így látok a férfiakba bele. Lehetséges , jó prostituált lenne belőllem csak úgy viccként a végére de nem tagadom számomra a férfi nem a nagy Ő és ehhez hasonló nyálas dolgokat jelenti!
:)
S ezzel nem kínálni akarom magam csak véleményekre lennék kíváncsi egyaránt nőkére (esetleg gondolja ezt más is így) férfiakéra.
Kort írjatok. Köszönöm.
Kerdezo tetszik a dumad. De azert a ferfi, s nem a fiucska, nem csak sajat oromet lesi. Tehat az agyban oda-vissza megy az igenyek kielegitese.
De az biztos hogy jo szereto lehetsz, s ahogy elnezem meg dumalni is lehet veled. Merre elsz?
40f
1. Nem minden férfi ilyen.
2. Amit írtál lehet igaz nőkre is.
3. A szexen túl is van élet, szóval, hogy a szex lenne minden nem mondanám. Én például adrenalinfüggő vagyok.Motorversenyző voltam, most autóval versenyzek. Mikor határon megy egy versenyző, kockáztat, mocskos nagy eséseket védesz ki az a végén felér azzal, mintha elmennél, főleg, ha a költségvetést összeszeded egy évre, az már orgazmus;)
Van élet a szex mellett is. Engem jelenleg jobban levennél a lábamról, ha szereznél nekem egy Fiesta R5-öt jövőre, minthogy ledobd a ruhád;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!