Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról a lányról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a lányról, aki egy csúnyább sráccal jön össze?

Figyelt kérdés
A srácnak nincs sok pénze , és a lány jobban néz ki nála. A lány azért jön össze vele, mert tetszik neki a személyisége, a vonzódás még így is megvan, illetve a jobban kinéző pasik többször megcsalták, és a többi lány elcsábította előle.
2017. aug. 15. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Legyen nektek jó.

Én meg megyek a templomba imádkozni, hátha én is ilyen helyzetbe kerülök...

F

2017. aug. 15. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Azt gondolom róla, hogy normális.
2017. aug. 15. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy butaságot követ el. Szerintem van, de nagyon kevés ember, aki csak a lelki szépségbe szerelmes tud lenni. Pl. a beteg Ady Endre utolsó kedvese, Csinszka.

Azonban sok esetben itt is bejön az, hogy a férfi híres és így a nő is az lehet...

Én férfi vagyok, kövezzetek meg, de ez nekem nem megy, már sok esetben próbálkoztam, de mindig véget vetettem neki.

Ha nem tettszik a lány, hiába tettszik a személyisége, abból nem lesz semmi.

2017. aug. 15. 22:05
 4/9 RRR ***** válasza:
nem érteném,miért is foglalkozik ilyen butasággal,ahelyett,hogy a sráccal törődne és semmi mással!
2017. aug. 15. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A szépség relatív. Lehet hogy annak a lánynak az a pasi tetszik külsőre is. Nem tetszhet mindenki mindenkinek. 18/L
2017. aug. 15. 22:26
 6/9 Deflohelp ***** válasza:
Szíve joga.
2017. aug. 15. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát én egyszer megmagyarázhatatlanul se kép-se hang módon belebolondultam egy helyesnek nem nagyon nevezhető srácba.

Főleg az fogott meg, hogy nagyon intelligens volt. Ekkor esett le, hogy rohadtul nem egy szexi kigyúrt állólámpát keresek magam mellé, amit kiállíthatok a nappaliban.

Pedálózhat mindenki a bomba testével meg a baba pofijával, engem már nem érdekel.

2017. aug. 15. 23:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nőknél ez normális. Mondom ezt férfiként.
2017. aug. 16. 00:26
 9/9 A kérdező kommentje:
7-es na én ugyanígy érzek ! :)
2017. aug. 16. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!