Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, csajok, asszonyok. Mi a velemenyetek erril?
Arrol lenne szo h van a kornyeken egy cigany srac akit nagyonbregota ismerek es megmondom az oszintet nagyon szimpatikus. Jo kapcsoltaban vagyunk mar tobb eve de neki van elet tarsa mar 2 eve.o 29 eves en 32.
Nekem nincsen senkim mar masfel eve es kicsit "kivagyok ehezve" egy jo szex re!elozo baratnojetol hallotam h jol teljesit az agyban szivesen lefekudnek vele.
Szokott nalam kerti munkakat vallalni hetvegere megis beszeltuk h atjon fuvet vagni . Szerintetek hogyan kezdemenyezzek??? Ti hogyan csinalnatok a helyembe? Csak es kizarolag csajok valaszat varom! :)
1. Nekem meg sem fordulna a fejemben, ilyen embert foglalkoztatni, tekintve a magyar munkanélküli viszonyokat. Vagy, akkor, már inkább egy diákot, utcabeli gyereket kérnék meg rá, ha már én magam ennyire életképtelen lennék, hogy ne tudjam lenyírni a saját kertemben a füvet.
2. Soha, de soha nem kezdenék ilyen emberrel szexuális kapcsolatot.
3. Lehet lepontozni.
Ne kezdemenyez te semmit!!! Olcso r.. vagy bzmeg!! Lehet ezt mashogy nevezni ???? Marcsak azer mert van neki elet tarsa!!!! Ha nem lenne persze vard szet tett labakkal de igy h van neki nem ajanlom!!! Csak tudja meg a noje a helyeben jol elgyepalnalak adnek neked akkora kerti munkat meg beszelgetest h arrol koldulnal
Keress egyedulallo ferfit de ne rondits ble egy kapcsba ..viszont ha o is belemegy akkor neki is adnak a fejire!!!! Mindenesetre ne viszkessen a mert porul jarsz!!
Ne adjátok mar ala a lovat ! A hulye pcsa meg akarja bszatni magat :Dd
Nem azzal van baj h cigany
Hiszen a ciganyoknal van :D ;) de tenyleg mi ez mar alj ki a sarokra kislanyom !
Egyes valaszolo te rasszista vagy!!
Mondom tobb eve ismerem es nincsen semmi gond vele (veluk) becsuletesen elnek,dolgoznak.
Attol meg h cigany szarmazasu attol meg lehet normalis ember ois!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!