Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nők /Asszonyok! Mi a véleménye...

Nők /Asszonyok! Mi a véleményetek erről a konyhai robotgépről? Meg vagytok elégedve vele? Többi lent

Figyelt kérdés
[link] .. Nekem ilyet hozott idén a "Jézuska" .. Még nincs nálam ,tehát nem tudtam kipróbálni ,remélem a működése is van olyan jó ,mint a külseje . Szerintem nagyon pofás gép .. ;) Ha már külső .. nektek melyik színben tetszik ? (Csak kíváncsiságból )

#robotgép #keverőtálas
2014. dec. 19. 05:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%

-nekem is van egy piros,de inkább nem használom,

-mindig előszedni-elmosogatni-elpakolni,tudod ki fog ezzel carakodni,

2014. dec. 19. 06:02
 2/12 anonim ***** válasza:
a sencor olcsó kínai készülékeket ad átcimkézve, eu-ban és oroszországban sok terméket visszavontak már mert rákkeltő anyagokból készült, nem vennék ilyet
2014. dec. 19. 09:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Manapság mindenre rámondják ,hogy rákkeltő :D ! .. Ilyen erővel ne használj semmit ..ősember módjára kint szabad ég alatt tűz fölött süsd meg a húsokat stb .. Én imádom az ilyen gépeket ..ki is használom a konyhai kütyüjeimet .. Ezt is ki fogom ,imádok sütni -főzni ;) . Köszi a válaszokat azért . :-)
2014. dec. 19. 10:28
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Szia! Nekem is van ilyen gépem ! Jó ideje használom rendszeresen ,nagyon jó kis masina ..én meg vagyok vele elégedve ! Jaaa...és betegek sem lettünk :P ! Nagyon csini készülékek amúgy ;) .Melyik színben kaptad ?
2014. dec. 19. 10:33
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
...szabad ég alatt sütni ? Vigyázz megég a husi .. az is rákkeltő :D !
2014. dec. 19. 10:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Pink ! :-))
2014. dec. 19. 10:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Jó választás *.* :-) ! Az a legszebb ! Nekem is az tetszett (volna) ,de amikor mi vettük akkor éppen nem volt ,így nekem zöld van !
2014. dec. 19. 10:59
 8/12 anonim ***** válasza:

a németek nem mondják rá csak úgy egy konyhai eszközre hogy rákkeltő csak ha alapos okuk van rá

szar műanyagból készül, nem használnám arra hogy a gyerekem egyen belőle, de persze te azt csinálsz amit akarsz, ha neked megér párezer forint spórolást ez...

2014. dec. 19. 20:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezzel csak egy baj lesz: a 450 Watt rém gyenge. Én ilyet rendeltem, alapos utánanézés előzte meg:

[link]

Ez 1200 Wattos, ezzel nem lesz gond. De remélhetően a 450 Watt is "eldolgozgat", csak csodát nem kell várni.

2014. dec. 20. 23:43
 10/12 A kérdező kommentje:
8. acél keverőtálja van ... az hogy a gépház milyen műanyagból készül ,nem számít szerintem . Próba szerencse.. a készülék már megvan ,ajándékba kaptam .. nem fogok megvállni tőle .
2014. dec. 21. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!