Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazán nagyot kedvelő nők?
Figyelt kérdés
mi az a méret amit ideálisnak gondoltok? volt hogy emiatt szakítottatok valakivel? kort is írjatok2017. aug. 15. 14:54
1/14 anonim válasza:
Értem szakított egy csaj, pedig csak 1x szexeltünk. Utánna nem is akart otthagyni :)
19 cm ereje... :)
2/14 anonim válasza:
Majd elmúlik a pónifsz varázsa. Habár bizonyos szinteken ez lehet elég.
3/14 anonim válasza:
Ugyan nem nő vagyok de elég nagy méretem van és hagyott már ott nő ezért mikor először meglàtta..
4/14 anonim válasza:
21, de minimum 2 és fél az alatt ink nem , kösz
6/14 anonim válasza:
Drága csillag a 20,5-21 neked tövig szalad?Egy 19-19,5essel nem érni a végét?Hmmm,ez nekem valahonnan ismerős.
7/14 anonim válasza:
Akkor ne olvasgassál ha csak bántani tudsz(1 vki érti)és a tinilányok még mindig nem érdekelnek.
8/14 anonim válasza:
19 és fél hát azzal nehezen de még el tudok menni, de nem kellemes
számomra még apróság.
9/14 anonim válasza:
volt egy felmérés 39 nőből 7-14,8 centis hüvelyméreteket találtak(gondolom nyugalmiban), a normál hüvely 7-8 felizgulva 12,5-15,az ilyen átlagnőbe itteniek 15-18körül írnak,neten 20-23a max.hmmm akkor mekkora férhet egy 10-15 nyugalmiba,kezdik érteni akik találkoztak ilyennel?Bár láttam filmen hogy csuklóig is fér valaki(de rámértem a kezemre és az is 23max lenne akkor)(élőben egyszer félhosszig ennek)innentől érdekes biztos vannak kivételek...férfiként írok
10/14 anonim válasza:
Egy valódi 21es simán bejut 23-24mélyre és az nem semmi azt gondolom.Mivel nem kőszikla az ember szeméremdombja töve és a nőé sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!