Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, Férfiak, van köztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak, van köztetek olyan aki akár egy egész éjszakán át tudna szeretkezni?

Figyelt kérdés

2017. aug. 13. 23:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Mekkora nagy kanok vannak itt😀
2017. aug. 14. 07:06
 22/30 anonim ***** válasza:
Ágyban meg 5 perc gyors tempó és ahhhh ahhhh neee nembirom aaaaahhh bocsi ilyen még nem volt velem h ne birjam bocsi tényleg
2017. aug. 14. 08:20
 23/30 DollarDog ***** válasza:
#21 Tudod :D a "veteránok" :D
2017. aug. 14. 08:46
 24/30 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen harom negy egy éjszaka alatt kozben volt 30-40 perces pihenés. Nefpgyedii utan nagyon nehezen sültem es olyan hosszu lett a szex h a csajnak szájjal kellett befejeznie mert nem bírta

23/F

2017. aug. 14. 09:56
 25/30 anonim ***** válasza:
Hosszú órákon keresztül lehetetlen. Egyfolytában nem lehet csinálni. Ha intenzív a menet, akkor max egy óra és végem van. Nő vagyok.
2017. aug. 14. 12:51
 26/30 anonim ***** válasza:
Másfélórát simán, eltudom húzni kétóráig is. Nekem nem volna probléma három menet azt meg szirntem már sok lány nem bírná! 23/F
2017. aug. 14. 13:51
 27/30 anonim ***** válasza:
Menni megy, de pár óra után rendesen unalmas+ fárad is az ember.
2017. aug. 15. 03:35
 28/30 anonim ***** válasza:

Az egész éjszaka azért durva, mert ha végig áll 6-8 órán át az orvosilag nem igazán ajánlott, megsérülhetnek a szövetek, hosszú távon merevedési zavarokhoz vezetne.

Viszont a 3 órás merevedés az még okés, tehát egy jó kis 3 órás után egy közös fürdő, majd egy hosszú előjáték után megint egy kb 3 órás szex szerintem nem megoldhatatlan. Ugyanezt egy kicsit rövidebb verzióban (3 óra első + 1 óra zuhany, előjáték + 1 második óra) már megvolt, tehát vélhetően a második menet elnyújtása se lenne lehetetlen.

2017. aug. 20. 17:51
 29/30 Bobi69 ***** válasza:
én megpróbálhatom :)
2017. szept. 12. 22:34
 30/30 anonim ***** válasza:

Magam is keresem erre a kérdésre a választ, de eddig még nem találtam megfelelő partnert hozzá?

Volna rá igény, mert inkább az ágyba izzadok egy angyal felett mint a konditeremben a koxosok közt.

2017. szept. 12. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!