Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak, van köztetek olyan aki akár egy egész éjszakán át tudna szeretkezni?
Nekem volt ilyen harom negy egy éjszaka alatt kozben volt 30-40 perces pihenés. Nefpgyedii utan nagyon nehezen sültem es olyan hosszu lett a szex h a csajnak szájjal kellett befejeznie mert nem bírta
23/F
Az egész éjszaka azért durva, mert ha végig áll 6-8 órán át az orvosilag nem igazán ajánlott, megsérülhetnek a szövetek, hosszú távon merevedési zavarokhoz vezetne.
Viszont a 3 órás merevedés az még okés, tehát egy jó kis 3 órás után egy közös fürdő, majd egy hosszú előjáték után megint egy kb 3 órás szex szerintem nem megoldhatatlan. Ugyanezt egy kicsit rövidebb verzióban (3 óra első + 1 óra zuhany, előjáték + 1 második óra) már megvolt, tehát vélhetően a második menet elnyújtása se lenne lehetetlen.
Magam is keresem erre a kérdésre a választ, de eddig még nem találtam megfelelő partnert hozzá?
Volna rá igény, mert inkább az ágyba izzadok egy angyal felett mint a konditeremben a koxosok közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!