Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, Férfiak, van köztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak, van köztetek olyan aki akár egy egész éjszakán át tudna szeretkezni?

Figyelt kérdés

2017. aug. 13. 23:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Olyan már volt hogy reggeltől késő estig kölcsönös fenekelős szado-mazo játékokat csináltunk, ami kötözéssel is volt fűszerezve. Közben volt minden féle szex ami eszünkbe jutott, vibrivel, nyalás, harapdálás, stb. Na így nem volt időben felső határ, sőt azt mondta sosem hagyná abba.
2017. aug. 14. 00:22
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
6 ora a rekordom tulzas nelkul mar azert kellett abba hagynom mert fajt mindenem masnap izom lazak es be is lilult a pelom felett ahh de azert felejthetetlen elmeny olt ( kocsiba) :D 19f
2017. aug. 14. 00:22
 13/30 anonim ***** válasza:
Persze, semmi megterhelő nincs benne. Nekem sose volt olyan, hogy amire gerjedek ne állna fel, hozzáteszem, sose voltam még ilyen nővel, akire igazán gerjedtem volna. Szóval akivel menne a jó szex, annak nem kellek, úgyhogy inkább maradok egyedül.
2017. aug. 14. 00:30
 14/30 anonim ***** válasza:
18 évesen volt ilyen többször. Meg pár éve még sikerült egyszer, amin totál meg voltam lepődve. Bonyolult volt a helyzet a lánnyal, szakítani akart velem, és nem bírtam elviselni a gondolatot. Valamiért nagyon begerjesztett, és 6-szor volt aktus aznap éjjel, kb. 30 perces szünetekkel közben. Megvolt, kimentem cigizni, megint melléfeküdtem, hogy na mostmár alszunk, és megint felállt. Valamikor hajnali 5-6-kor pilledtünk el, de már nagyon fájt. Most már nem menne ilyen, azóta lenyugodtam. 38/F
2017. aug. 14. 00:46
 15/30 anonim ***** válasza:
ha a csaj bírja.... :p
2017. aug. 14. 00:49
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Mint a p-icsafüst.
2017. aug. 14. 00:49
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
Mi a volt bnőmmel egyszer 6 órán át csináltuk kb. 10 perces szünetekkel. Volt vagy 6-7 menet. Volt ott pisiszextől kezdve minden amit el lehet képzelni. 19F
2017. aug. 14. 01:16
 18/30 anonim ***** válasza:
72%
Én 47 éves vagyok. 3 éve történt, hogy elmentem egy wellnes hétvégére a hölggyel. Első nap 8x második nap 4x szeretkeztünk. Első este szó szerint elájultam amikor kijöttünk a jacuzziból, pedig ott már csak kiültettem a medence szélére kikötöttem a bikinibugyiját és 20 percet nyaltam. Nagyon izgatott hogy egyedül vagyunk és bármikor bejöhet valaki vagy megláthat az ablakon keresztül. Nekem ilyen impulzusok kellenek akkor nagyon sokáig bírom.
2017. aug. 14. 02:09
 19/30 anonim ***** válasza:
Van,de nem adom meg a nevét. :-)
2017. aug. 14. 04:40
 20/30 anonim ***** válasza:
igen, volt már rá példa. S a csajnak egy-egy aktus során 3-5 orgazmusa volt :)
2017. aug. 14. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!