Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja 1 év után is a barátnőmet ha feláll?
Es mindez a szerelem kategoriaban :).
Viccet felreteve, megertelek, hogy egy kis szex jolesett volna a szallason, de nem kaptad meg es ezt nehezmenyezed. Ilyenek ezek a nok, eloszor adj legkozelebb, hogy kapj is.
Oké. Tehát ,a barátnőd reakciója NORMÁLIS volt.
1. Mindig könnyebb a másijat hibáztatni.
2. Vagy rosszul fogalmaztál vagy én nem tudom ,de amennyiben azt akartad hogy a medencében verje ki akkor ne is csodálkozz mert egy undorító dolog. Nyilván te sem örülnél ha megtudnád hogy más spermájában úszol. És erre teljesen érthető a reakciója. Ha nem ezt akartad akkor tárgytalan.
3. Az is szintén UNDORÍTÓ ,VISSZATASZÍTÓ ,sőt MORBID hogy úgy akartál szexelni hogy öcsike ugyanabban a szobában alszik. Baromi nagy bunkóság ilyet csinálni. Ezen kár vitatkozni. És ne gyere azzal hogy akkor kanos voltál ,mert nem indok.
4. Az hogy feláll a barátnődre ,számára csak bók lehet.
5. Nem tudom mi miatt nem tudjátok megoldani az együttlétet ,mivel ennek az okát nem írtad ,így más választ nem tudunk adni.
Jézusom, én is azt hittem, hogy ki akarod veretni, basszus, kérdező, fogalmazz már normálisan!
Engem nem zavar, páromnak is feláll, akárhányszor strandolunk, vagy elég, ha csak épp öltözök :), és tök jó, mert ezek szerint még mindig kíván.
Nyilván ha van rá mód, és idő, akkor szeretkezünk. Ha nincs, akkor kap egy "sajnálom"-csókot, vagy megmasszírozom, átölelem és elkezdek másról beszélni.
Sokkal rosszabb, ha a férfinek, akivel elvileg szeretitek egymást NEM áll fel rád - többek között ezért lett az exből ex.
A másfél hetet meg nem kommentálom, nagyon gáz. Mi az éjszakai vonatban is megoldottuk (kétszemélyes), mert már én sem bírtam nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!