Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szoptató anyukával leszek együtt akkor nem szabad a cicijével játszani mert könnyen anyatejet ihatok?
Figyelt kérdés
Van egy szimpatikus egyedülálló szoptató anyuka. Mind ketten érezzük a kémiát így megbeszéltük hogy jó lenne együtt lenni.
Viszont kicsit megijedtem hogy anyatejet fogok inni ugyanis nagyon cici centrikus vagyok.
Ilyenkor nem szabad egy szoptatós anyuka mellével játszani?
2017. aug. 13. 18:01
1/13 anonim válasza:
Mi lenne ,ha ezeket a részleteket vele beszélnéd meg?
Egyébként laktózérzékeny vagy,vagy miért ijedtél meg? :D
2/13 anonim válasza:
Nekem nem szokott szex közben megindulni
3/13 anonim válasza:
Ha ettől megijedtél küldd hozzám.
4/13 anonim válasza:
Nagyon izgató pedig közben játszani velük!!
5/13 A kérdező kommentje:
De nem undorító ha szex közbe anyatej megy a szájba?
2017. aug. 13. 18:16
6/13 anonim válasza:
Én nő vagyok,de ha férfi lennék,még izgatna is a gondolat,hogy anyatej megy a számba.Főleg,miközben benne vagyok a nőben..De lehet,hogy én vagyok a túlságosan pervi.
7/13 anonim válasza:
Nekem nem volt undorító, a páromnak sem.Izgalom hatására beindult a tejtermelésem. Nem éreztem, hogy emiatt aztán szexre alkalmatlan volnék,vagy bármiben is rossz volnék. Természetes dolog. Aki nem fogadja el, inkább annak vannak gondjai, szerintem.
8/13 anonim válasza:
Nem undorító,izgató.Nem csak a szádba mehet,ha élvezi az anyuka megindulhat magától is csordogálni.
9/13 anonim válasza:
Miért mi bajod lesz tőle ha iszol belőle?
10/13 anonim válasza:
En direkt kiszopnam a fincsi tejet, de izgi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!