Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki kézen fogva sétálni? Pláne öregen?
Ciki?
Jesszusom ez a világ hová tart már? Már az is ciki lesz, ha kézen fogva sétálok a férjemmel?
:D
Nevetséges!
10+ éve, mióta a férjemmel együtt vagyok, ha együtt mentünk valahová, fogtuk egymás kezét, nekünk ez természetes volt mindig is és ösztönös.
Szerinted, ha az utcán együtt sétál egy pár és fogják egymás kezét, te ebből azt veszed le, hogy hű, ők mindenhová együtt mennek és meg fogják unni egymást?
Elég érdekes a gondolkodásmódod, már meg ne haragudj.
Leszámítva par helyzetet, amikor funkciója van a kézenfogásnak (pl tömegben haladaskor, h ne veszítsék el egymást, vagy ha a lany télen elhagyta az egyik kesztyujet), szerintem is ciki. Nem csak öregen.
Nevetséges, gyermeteg, ráadásul káros is, mert megszokássá zülleszti az érintés izgalmát ket ember kozott.
Persze hogy megfogom a kezét mert büszke vagyok rá és jó érzés magam mellet tudni egy olyan nőt amilyen...
Amúgy pl ex barátnőmmel csomószor sétáltunk úgy hogy nem fogtunk egymás kezét hanem ő kapaszkodott a karomba... Nem tartom cikinek és nem okozott merevedési gondokat de hosszútávon. Mindenkinek magának kell eldöntenie hogy mi fér bele egy kapcsolatba és mi kényelmes, de az már egy csúnya világ lenne ha azért valtpztatnèk a párkapcsolati szokásaimon mert olyan emberek mondják rá hogy ciki akiknek az egész életük egy nagy csőd... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!