Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kell tudni az utcai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tudni az utcai prostikról?

Figyelt kérdés

- a gubacsi útra mennék, de nincsen autóm, remélem, hogy így is kivitelezhető a dolog?

- kb milyen árakra számíthatok?

- hány órára kapom meg a nőt ha fizettem érte, vagy csak egy elsülésig az enyém?

2017. aug. 12. 12:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nézd meg, ott vannak a vendégek értékelései is.
2017. aug. 12. 12:47
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Lakásos se jobb, van amelyik csak elveszi a pénzt és elzavar, de a legtobb esetben egyáltalán nem úgy nez ki a csaj a valóságban mint a képeken hanem sokkal rusnyább, nagyon vigyázz ezekel a prostikal kérdező
2017. aug. 12. 12:53
 13/21 anonim válasza:
44%
Biciglivel vagy busszal mèsz? Inkább udvarolj vagy menj házhoz mert kocsi nèlkül vicces! 42/F
2017. aug. 12. 12:55
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Lakásos se jobb, van amelyik csak elveszi a pénzt és elzavar, de a legtobb esetben egyáltalán nem úgy nez ki a csaj a valóságban mint a képeken hanem sokkal rusnyább, nagyon vigyázz ezekel a prostikal kérdező"

Igen, sajnos van ilyen, én meg úgy jártam az egyik csajjal, hogy azzal rázott le, hogy mutassak neki egészségügyi papirt arról, hogy nem vagyok nemi beteg, mindezt úgy, hogy szűz vagyok... No komment...

2017. aug. 12. 13:01
 15/21 anonim ***** válasza:
18%

BiciKli. Nem bicigli.

Na de a lényeg, hogy a hpv-t elkaphatod gumival is. Hajrá! Jó szemölcsös lesz a fa@od.

2017. aug. 12. 13:24
 16/21 anonim válasza:
48%
Bocsi de sokat nem szoktam tekerni, kocsival járok 17 èves korom óta és sokszor le se ìrom ugye, h. bicikli köszi a nyelvtanórát okoska 😉
2017. aug. 12. 14:26
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Öcsi te ügyi vagy,hogy ha nem tudsz felszedni egy nőt a csini kis pofikáddal :D Ne ilyen nőktől várd már el a boldogságot. Hozzájuk amúgy is gusztus kell. Ha neked van gusztusod hozzá,hogy te leszel az aznapi harmadik akkor egészségedre. Amúgy vigyázz velük jól írták előttem lenyúlósak ezek a némberek sunyik nagyon. Meg a képeikkel is vigyázz valóságban általában mások.
2017. aug. 12. 15:28
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Azé vicces hogy prostik elveszik felnőtt "férfiaktól" a pénzt és elzavarják őket. HAHA :) mint valami uzsipénz, de hát aki akkora szerencsétlen, hogy ku-r.vázik az nem is tud kiállni magáért.
2017. aug. 12. 18:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Ezek a prostik nem dolgoznak férfi vedelem nélkül, ha nekiállsz ott keménykedni hogy márpedig adja vissza a pénzt akkor szetvernek a kanjai, te szetveretned magad 10 ezerert???
2017. aug. 12. 19:02
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
menj inkább csajozni
2017. aug. 14. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!