Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom folyamatosan csal mit tegyek?
Figyelt kérdés
44 éves férfi vagyok.Párom már többször megcsalt,fiatal srácokkal,de én nagyon szeretem őt.2017. aug. 11. 08:57
1/21 anonim válasza:
4 lehetőség!
1.Eltűröd és kész. Rátudsz, ez van.
2. eltűröd, és te is csalod.
3. Elmondod neki, hogy tudsz róla...megbeszélitek..és talán nem lesz több ilyen.
4. Elhagyod.
2/21 A kérdező kommentje:
Tudja hogy tudom.
2017. aug. 11. 09:07
5/21 anonim válasza:
Ne legyél papucs. Hagyd el.
23 N
6/21 anonim válasza:
Biztos jóval fiatalabb nálad, vagy nagyon fiatal és tapasztalatlan volt mikor elvetted.Mindkét esetben számolnod kellett ezzel az eshetőséggel, hiszen tudtad, hogy még nem élte ki magát.Gondolom te igen.Önzőség lenne elvárni, hogy fojtasa el azokat a vágyakat, amiket te kiélhettél.
Ha szereted elnézed neki és vársz rá. Majd után megint együtt lesztek.
7/21 A kérdező kommentje:
Elnézem neki és meg is engedem neki még ha fáj is mert szeretem.34éves.
2017. aug. 11. 09:35
8/21 anonim válasza:
Gondolom régota vagytok együt.Hányszor fordult elő,milyen gyakran?
Lehet hogy ez izgatja őt,meg hogy tudsz is róla.
9/21 anonim válasza:
Hogy vagy kepes szeretni ha o semmibe vesz? Ez betegseg. Hagyd el ha boldog akarsz lenni. O nem szeret.
10/21 anonim válasza:
Foltos bugyival nedves puncival jár haza? Ilyenkor kinyalatja magát veled? Lehet rövid neki a kukacod és aki dugja, annak nagyobb és jobban meg tudja dugni, ezért dugatja magát mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!