Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, villantós ruciban fel lehet kelteni az érdeklődéseteket?
Figyelt kérdés
Soha nem hordtam se rövid szoknyát, se kivágott felsőt, de most vettem néhányat. Mindenki szerint jó alakom van, de szerintem csak átlagos. Titeket felizgat ha egy nőn mutat valamit a ruha? 19L2017. aug. 10. 22:15
2/21 anonim válasza:
Igen! Nagyon is!
Mesélj! Mikor merre jársz?
3/21 anonim válasza:
Igen, de ha barátnőm öltözne úgy, ahogy más lányok öltöznének ha megmondhatnám nekik hogyan, annak nem. Remélem érthető volt a mondat:) szóval megnéznék minden csajt, de a nőmet ne lássa már a többi csóka, de gondolom ezzel a legtöbb férfi igy van.:)
4/21 anonim válasza:
Utolsó: "szóval megnéznék minden csajt, de a nőmet ne lássa már a többi csóka" ez azt jelenti hogy a nőd mellett másokat is megnézel?
5/21 anonim válasza:
Miért ne nézhetnék meg? Hűséges vagyok, de szemem azért van...
6/21 anonim válasza:
Mit villantasz? Ciciket vagy puncit?
7/21 anonim válasza:
#5 megnézés és megnézés között is van különbség, pl. úgy h az utcán szembejön mikor egyedül mész? vagy pl. egy buliban ahol ott a bnőd, vagy facebookon nézel képeket? :)
8/21 anonim válasza:
Nem vagyok válogatós! Az én érdeklődésemet ruha nélkül is felkelthetnéd! f.
9/21 anonim válasza:
Persze:)
De ne tűnj benne esetlennek.. légy magabiztos.
10/21 anonim válasza:
Tény, hogy észreveszem, ha formás egy nő, főleg a lábait sasolom először az arca után, de az agy az, amire totál gerjedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!