Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az elso anal szex elmeny?
Nagyon szeretnem kiprobalni de felek hogy valami elronthassa, pl szag...
Mit javasoltok?
21L
1; aki popsija ddugja a farkát, az szmít arra, hogy nem lesz teljesen tiszta, amikor kihúzza.
2; ha zavar, ott a popmpás beöntő a gyógyszertárakban. A zuhanycső is jó lehet, de ha túl erős, túl meleg, túl hideg az akár veszélyes is lehet...
3; síkosító, ujjazás, ahogy leírták
4; de mindezek előtt előbb magadban "gyakorolj"! Síkosítóval ujjal, ha van vibrivel, vagy más hasonlóval, hogy tudd mire számíts, és hogy az elmélet utn a gyakorlatban is kellemes-e!? 😉
Saját magadnak kell felfedezni ezt a területet, azután pedig ha kívánod beavathatod a párod a játékba.
Én így csináltam először. Nyilván gondolni sem tudtam hogy oda bedugjanak bármit is de saját magam tudtam hogy hogy csináljam maszturbálás közben és izgalmas volt a szitu is.
Amúgy pedig olyan semmilyen ha csak anál, de szex közben 3x erősebb az orgazmus ha pl. egy felfújt anál dugó van a popsimban, vagy a párom rudazza.
Mondjuk valami illatosítást: füstölőt, illatos gyertyát, illóolajat, ilyesmit a szoba illatosítására.
És legyen kéznél zsepi vagy törlőkendő. És sok-sok síkosító!
Ennyi, és nem kell streszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!