Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfinek feláll a bárki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek feláll a bárki is fekszik mellette?

Figyelt kérdés

Nem csinálva mást, csak egymáshoz bújva.

Csak feküdni szoktunk, összebújva, esetleg ad egy puszit a hajamra, szaglássza a hajam...sőt, néha ennyi sincs, csak ülünk úgy, hogy ő a falnak dőlve én meg előtte, a hátammal a hasának, mellkasának dőlve. Ennyitől is izgalomba jön. Elgondolkodtam, hogy bárki is lenne vele így, ilyen helyzetben, az ugyan ilyen hatással lenne vajon? Persze itt csak egy általános véleményt kapok, de a férfiak hogy vannak ezzel?

2017. aug. 10. 10:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem az ölébe, hanem elé szoktam ülni. Nem csinálok semmi izgatót szándékosan. Ülünk, iszunk, cigizik... Beszélgetünk. Egy idő után persze nem marad ennyi, de direkt figyeltem, hogy semmit se kell tennem, mégis felizgatja. Meg az ölelés is ilyen.
2017. aug. 10. 11:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Kíván Téged,örülj neki.Aztán add meg neki amire vágyik!:)
2017. aug. 10. 11:31
 13/20 anonim ***** válasza:

Így bizony, inkább örülj neki hogy kíván téged!

Az pedig nagyon fura gondolkodás hogy ha másra is felállna akkor mindegy is hogy te vagy-e mellette.

Ha a kapcsolatotok csak a szexről szól, akkor igazat adok.

De egy normál kapcsolatban azért egy picivel több szempont dominál.

2017. aug. 10. 11:40
 14/20 A kérdező kommentje:

Örülök neki, hisz az sokkal rosszabb lenne, ha csomót kellene "dolgozni" rajta, Hogy felizgassam.

Csak elgondolkodtam, hogy bárkivel így lenne vagy velem van csak így vajon? jó a viszonyunk, szerintem szóba hozhatnám, de nem szeretném. A végén azt hinné, féltékeny vagyok. És nem úgy értettem, hogy bárkire elcserélne pl, csak hogy mindenkivel így vannak a férfiak?

2017. aug. 10. 11:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem mindenkivel vagyunk így, csak akit valamiért megkívánunk, vonzónak, szexinek találjuk. Az tök mindegy, hogy az illető hölgy nem gondolja magát szexinek, vagy kívánatosnak. Ő annak talál téged és ez a lényeg.
2017. aug. 10. 12:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy te milyen nőnek tartod magadat, hanem az, hogy a partnered milyennek tart. Valószínűleg kívánatosnak, ha áll a léce rád.
2017. aug. 10. 12:53
 17/20 Bence_ ***** válasza:

Önértékelési gondod van ha ennyire nehéz elképzelned, hogy vonzó vagy a számára.

Simán lehet, hogy már az illatod is elég neki.

Férfinek vannak érzelmei, nem egy gép, hogy bárkire felálljon.

2017. aug. 10. 17:58
 18/20 anonim ***** válasza:

ha egy feszes fiatal csaj érne hozzám akkor simán.

35F

2017. aug. 11. 02:52
 19/20 anonim ***** válasza:
szerintem igen. nézd, sötétben volt, akinek rám is felállt :D
2017. aug. 11. 12:09
 20/20 A kérdező kommentje:
😂
2017. aug. 11. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!