Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érett férfiak! Miből/honnan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érett férfiak! Miből/honnan látszik?

Figyelt kérdés

Hogyan tudjátok megkülönböztetni a nők között a normálisat és a k...vát? (k....vát alatt nem a hivatásosat értem, hanem azt, akit szinte bármikor...)

Vannak külső/belső jelek, amiből egy férfi azonnal leszűri hogy ez a nő egy hatalmas ribi,kelleti magát?

Belemennétek egy olyan lánnyal aki ezen a ribi szinten van? El tudtok vele képzelni többet is, vagy csak egy gyors khmm...

2017. aug. 9. 17:04
 1/10 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Egy gyors házasságot simán.:)
2017. aug. 9. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen vannak jelek, legtöbbször a viselkedésben, megnyilvánulásaiban, gesztusaiban, öltözködésében is lehet látni. Nem tudom. Intuíció...mindig megérzem, ki a cink alak. Nem érdekelnek a ribik, túl sok van belőlük, rohadt unalmasak. Igazi, kifinomult, bájos, kedves, művelt, intellektuális nőre vágyom, aki nem rakja ki a fenekét meg a melleit úgy, hogy kiszúrja a szemeimet.
2017. aug. 9. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:

A viselkedésen látszik. Azért tudják megítélni mert érettek és tapasztaltak.

Hogy csak egy gyors numera vagy ennél több is beleférne, azt ismeretlenül, látatlanban nem lehet megmondani.

2017. aug. 9. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Attól függ ha izgalmas a lány és megőrjit akkor tuti lenne folytatás. Nekem kell hogy a lány beindítson, mert alapból nem az vagyok aki bárkit megkefélne.
2017. aug. 9. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez nem fekete-fehér.

Nyilván az ízig-vérig ribit nem nehéz kiszúrni, de nem kell azt gondolni, hogy a tök aranyos, kedves visszahúzódó lánykák mind olyan kis hűséges, nem könnyűvérűek.

Tuti az első kettő is ette már meg a női dumát.

2017. aug. 9. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Látszik az öltözködésén, sokat van pasik közelében, gyakran kikezd velük. Sztem nincs probléma az egyéjszakással. Nekem is volt benne részem többször is de ha a csaj is úgy akarja akkor persze lehet több is. 19F
2017. aug. 9. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Miért kellene megkülönböztetni?

K vából lesz a legjobb feleség.

2017. aug. 9. 18:09
 8/10 Erika.Csavaros ***** válasza:
Ha egy nő elmegy "vadászni" akkor Ő hódít,a pasinak max szerencséje van,de úgy éli meg Ő volt aki "hódított" alias ezt így adja elő,meg ezt is érzi mert meg van vezetve :-)
2017. aug. 9. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
kikell rántani a komfortzónájából, akk jön ki az igazi énje
2017. aug. 9. 18:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Vannak valódi prostik akikkel el tudnék képzelni komolyat ha abbahagynák mert annyira jól néznek ki. Ez változó. Amúgy passz.
2017. aug. 11. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!