Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett férfiak! Miből/honnan látszik?
Figyelt kérdés
Hogyan tudjátok megkülönböztetni a nők között a normálisat és a k...vát? (k....vát alatt nem a hivatásosat értem, hanem azt, akit szinte bármikor...)
Vannak külső/belső jelek, amiből egy férfi azonnal leszűri hogy ez a nő egy hatalmas ribi,kelleti magát?
Belemennétek egy olyan lánnyal aki ezen a ribi szinten van? El tudtok vele képzelni többet is, vagy csak egy gyors khmm...
2017. aug. 9. 17:04
1/10 Igen, én vagyok! :) válasza:
Egy gyors házasságot simán.:)
2017. aug. 9. 17:05
2/10 anonim válasza:
Igen vannak jelek, legtöbbször a viselkedésben, megnyilvánulásaiban, gesztusaiban, öltözködésében is lehet látni. Nem tudom. Intuíció...mindig megérzem, ki a cink alak. Nem érdekelnek a ribik, túl sok van belőlük, rohadt unalmasak. Igazi, kifinomult, bájos, kedves, művelt, intellektuális nőre vágyom, aki nem rakja ki a fenekét meg a melleit úgy, hogy kiszúrja a szemeimet.
2017. aug. 9. 17:06
3/10 anonim válasza:
A viselkedésen látszik. Azért tudják megítélni mert érettek és tapasztaltak.
Hogy csak egy gyors numera vagy ennél több is beleférne, azt ismeretlenül, látatlanban nem lehet megmondani.
2017. aug. 9. 17:07
4/10 anonim válasza:
Attól függ ha izgalmas a lány és megőrjit akkor tuti lenne folytatás. Nekem kell hogy a lány beindítson, mert alapból nem az vagyok aki bárkit megkefélne.
2017. aug. 9. 17:23
5/10 anonim válasza:
Ez nem fekete-fehér.
Nyilván az ízig-vérig ribit nem nehéz kiszúrni, de nem kell azt gondolni, hogy a tök aranyos, kedves visszahúzódó lánykák mind olyan kis hűséges, nem könnyűvérűek.
Tuti az első kettő is ette már meg a női dumát.
2017. aug. 9. 17:35
6/10 anonim válasza:
Látszik az öltözködésén, sokat van pasik közelében, gyakran kikezd velük. Sztem nincs probléma az egyéjszakással. Nekem is volt benne részem többször is de ha a csaj is úgy akarja akkor persze lehet több is. 19F
2017. aug. 9. 17:47
7/10 anonim válasza:
Miért kellene megkülönböztetni?
K vából lesz a legjobb feleség.
2017. aug. 9. 18:09
8/10 Erika.Csavaros válasza:
Ha egy nő elmegy "vadászni" akkor Ő hódít,a pasinak max szerencséje van,de úgy éli meg Ő volt aki "hódított" alias ezt így adja elő,meg ezt is érzi mert meg van vezetve :-)
2017. aug. 9. 18:27
9/10 anonim válasza:
kikell rántani a komfortzónájából, akk jön ki az igazi énje
2017. aug. 9. 18:42
10/10 anonim válasza:
Vannak valódi prostik akikkel el tudnék képzelni komolyat ha abbahagynák mert annyira jól néznek ki. Ez változó. Amúgy passz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!