Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában igaz az, h. az arab pasiknak nincs szexkultúrájuk?
Ettől a férfitől csak figyelmet, szeretet, törődést kaptam - ellenben 'a hites uram, életem párja, gyermekeim apja', az 'árja típusú' mérnök kis híján kiverte a fogam...
Most azt a lemezt fogjátok berakni, h. nyilván megérdemeltem, meg milyen qurva vagyok, de nem.
Csak kijött rajta a munkahelyi stressz, és rajtam vezette le...
Én pont az a hűséges fajta vagyok (és nem is féltékenykedek), ami már kihalóban.
Ez az affér/ kapcsolat meg mostanság, évekkel a különválásunk után történt (azóta neki fél tucat 'nője' volt, de az persze rendben van...)
A retekről meg annyit, h. 'az arab ffi.' tiszta, ápolt, igényes, illatos. Példának lehetne állítani minden hímneműnek!
Lehet, h. a fehér kihalóban, de kinek hány gyereke is van és mennyit tervez???
Ja, és idegenkezűség által hány fehér nő is halt meg, és hánnyal végzett fehér férfi.
Én egyetemen tanultam statisztikát, és viszonylag jól értek idősorok elemzéséhez, és Ti.
A számok nem hazudnak, csak ha szándékosan ferdítik őket...pl. jelenlegi kormányzat

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!