Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért buknak ennyire az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért buknak ennyire az arab/török pasik a szőke nőkre?

Figyelt kérdés
Természetes szőke hajam van, és sokkal több arab meg török megkörnyékez a neten, mint a sötét hajú barátnőimet, és mind a hajamat dicsérik. Azt mondják azért, mert náluk nincsenek szőkék, na de ez olyan, hogy itt meg kevés a néger nő, mégsincs a magyar pasiknak néger fétise :D

2016. okt. 16. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:
19%

Honnan tudod hogy nincs?:)

Én is szeretem a szőke nőket sőt a barna és a fekete hajúakat is.(igazából nekem a hossza/minősége a lényeg)

"Azt mondják azért, mert náluk nincsenek szőkék" - ha ők mondják akkor biztos hogy úgy van! :)

2016. okt. 16. 11:49
 2/10 Illetlen Levesek 4 ***** válasza:
100%
Pedig ez a helyzet. A németeknél, ahol sok szőke van, ott a barna hajúakra buknak a férfiak. Nekem is a szőkék jönnek be legjobban.
2016. okt. 16. 11:49
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Benne lehet, hogy az arab világban egy Európai nőnek nagy presztízse van. Ha ezen kívül még szőke is, dupla előny.

Egy színes bőrű partnernek nálunk nincs átlag feletti presztízse. Románcra, laza kapcsolatra izgató mindkét nemnek, de inkább az egzotikuma, mint az értéke miatt.

2016. okt. 16. 11:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nekik az nagyon különleges, és szokatlan. Sokakat vonz az, ami feléjük nem túl gyakori.
2016. okt. 16. 12:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A kolleganőmnek szőke a lánya de fedtet. Mikor kint volt Tunéziában az arab pasik fütyültek neki és ajánlatokat tettek.

Ő neki most a második arab pasi a férje.

Volt egy lány rablásos film amiben a myomozó mondta az elrabolt lánynak hogy "mindenki szereti a szőke nőket" nem az iq miatt hanem a haj szine miatt.

Nekem a fekete és az ezüst hajszin jön be.

2016. okt. 16. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Na ezért festettem én be étcsoki, feketébe hajló sötétbarnára.

Amúgy nem, hanem mert mindig is sajnáltam, hogy apától nem azt örököltem, és baromi jól áll a zöldeskék szememhez, a vonásaim is karakteresebbek tőle. De ezt bocs, nem tudtam kihagyni :D

2016. okt. 17. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
14%
Nekem meg török félvér pasi fétisem van, hát aztán?
2016. okt. 17. 13:26
 8/10 A kérdező kommentje:

a hasznos válaszokat köszönöm :)

#6 te meg elég hülye vagy, ha eredeti szőke hajat akármilyenre befestesz :D (szőke alatt én az igazi szőkét értem, nem a se nem szőke se nem barna hajat)

2016. okt. 18. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:
19%
Mindegy minek tartod, attól az még szőke. Arról meg nem tehetek, hogy nincs humorérzéked.
2016. okt. 21. 12:21
 10/10 A kérdező kommentje:
ez aztán nagyon humoros volt mondhatom...:D de azért a Showder Klubban ne lépj fel
2016. okt. 21. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!