A török férfiak miért vonzódnak annyira a szőke hajú, kék szemű lányokért?
Figyelt kérdés
Már nem egyszer láttam hogy (mivel szőke hajam van és kék szemem:D) török férfiak végignéztek elkezdték harapdálni a szájukat és nyalogatni,közösségi oldalakon is mikor törököket bedob a gép elcsodálkoznak hogy úristen:D és ez nem csak férfiak reakciója.
Érdekelne hogy ez miért van.:)
#török_férfiak
2014. szept. 22. 13:57
1/8 Mr. Truth válasza:
mert ahonnan ők jöttek ott ritkák a szőke kék szemü lányok... ennyi... ugyanazért amiért minden eurpai tini japán nővel akar dugni mert szép őzikeszemük van...
2/8 anonim válasza:
Mert számukra egzotikum. A legtöbb déli nemzet vonzónak tartja a szökéket. Rám pl egy argentín srác volt rámkattanva, nem gyakran lát természetes szöke lányt.
3/8 anonim válasza:
Eddig eszembe sem jutott,de kezdek félni! :D
4/8 Mr. Truth válasza:
A messi volt az? Igen, a messi volt? :D Fogadjunk a Messi volt :D
5/8 A kérdező kommentje:
azért én a török férfiakban látok szexiséget,legalábbis számomra nagyon vonzók:D
2014. szept. 22. 14:07
6/8 anonim válasza:
" elkezdték harapdálni a szájukat és nyalogatni"
Azért ne túlozzunk. Elárulom, hogy a karadeniz-térsébeli törökök zöme világosbőrű és világos szemű, szóval nem akkor kuriózum To.-ban az ilyen.
Én is szöke, zöld szemű vagyok, és mindig azt hiszik, hogy Trabzon-környéki vagyok. Csak nem te vagy Kerubin?
7/8 anonim válasza:
Hát igen, azért amiért neked is vonzóak a törökök, nekem is vonzó egy albán fiú. Egzotikum. Sok lányt befűznek a nagy barna szemeikkel..aztán a legtöbb csak egy jó dugásra megy (márbocs)
8/8 anonim válasza:
Úgyértem, azért vagy vonzó nekik, amiért ők is neked: Egzotikum vagy. Csak nem tudok már fogalmazni. Épp török zenét hallgatok és elvonja a figyelmem:DD meg eszembe jutott az albán srác is.. Na jó :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!