Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányként hamar elmegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként hamar elmegyek?

Figyelt kérdés

Amikor maszturbalok olyan hamar el tudok menni hogy az nem igaz. Gondolom csikloorgazmus, mert be nem hatolok sosem. Tudom tovább húzni is és akkor nagyobb a remegés a végén. De annyira jó hogy nincs kedvem tovább húzni de úgy meg annyira rövid.

Más is így van?

2017. aug. 8. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Az sose baj. Élvezd.
2017. aug. 8. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Jo AZ orgazmuskeszseged ez Jo elvezetes leszel az agyban a pasiknak szoval no para
2017. aug. 8. 23:18
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére a nők korlátlanu eltudnak élvezni szexközhen, ellentétben szegény pasikkal...
2017. aug. 8. 23:21
 4/9 Diavolino44 ***** válasza:
36%
Ha pici pihenovel megy a kovetkezo nem god. Amugy ahogy a pasi fogja csinalni ugy, lassabb lesz nyugi. Te tudod, hogyan kell ingerelni, o viszont csak nagyjabol.
2017. aug. 9. 00:22
 5/9 ivilicious ***** válasza:
0%
Így
2017. aug. 9. 00:41
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Percben kifejezve mennyire rövid az a rövid?
2017. aug. 9. 08:27
 7/9 anonim válasza:
50%
Én is ígyvagyok
2017. aug. 9. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele:D
2017. aug. 11. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Gyere vissza
2017. aug. 20. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!