Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 3 év alatt nem sikerült...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 3 év alatt nem sikerült elérni az orgazmust, akkor mondjak le róla?

Figyelt kérdés

Nincs orgazmusom soha... 3 éve vagyunk együtt a párommal. Volt előtte 3 partnerem, de most a párom az első, akivel megvan az igazi szerelem, tényleg odafigyel rám és kényeztetni akar, illetve ennyire még külsőre se izgatott fel senki, mint ő. Méretre is tökéletes, meg minden más is rendben van vele. Azt hittem, majd vele sikerülni fog, de nem.

Már mindent kipróbáltunk, amire kicsit is vágytam.

Mondjak le a dologról, már soha nem fogok elmenni? Vagy mit lehet még tenni? Van valami csodamódszer, sámánvarázslat vagy bármi, ami segíthet?

N

2017. aug. 8. 16:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szerintem soha meg sem próbáltad a maszturbálást sem addig csinálni, hogy teljesen megismerd a saját testedet, hogy megtudd, hogy mi és hogyan jó neked. Én évekig maszturbáltam, mielőtt a nemi életre került a sor, de olyan nincs, hogy nem élvezek el.

Illetve sajnos vannak olyan nők, akik nem képesek az orgazmusra, semmilyen módon. Bár náluk is inkább döntő többségében az játszik közre, hogy soha nem ismerték meg a saját testüket sem.

Nem kell lemondani róla, csak kezd el magaddal foglalkozni, aztán pedig ha már rájöttél, hogy mi hogyan esik jól, akkor vezesd rá a párodat.

2017. aug. 8. 17:57
 22/24 A kérdező kommentje:

27 vagyok, "pár" éve már szoktam maszturbálni... Jó és kellemes és élvezem, de az orgazmus nem megy.

Mindenesetre a páromat lecserélni nem fogom, az 1000%...

Nincs semmi ami taszítana vagy amitől félnék vagy ilyesmi. Minden ugyanolyan mint a "normális" embereknél (gondolom), csak az orgazmus marad el.

2017. aug. 8. 18:16
 23/24 anonim ***** válasza:
Akkor nem csinálod magadnak kellő ideig, vagy nem kísérletezel, hogy hogyan jó. Addig kell gyakorolni, míg nem sikerül.:)
2017. aug. 8. 18:49
 24/24 anonim ***** válasza:

22-re,

majd lecserél akkor ő. egy normális férfinak örömet okoz, hogy ki tudja elégíteni a nőt, előbb utóbb a féfiúi hiúságát bántani fogja, hogy képtelen kielégíteni a barátnőjét. azért ez így neki sem az igazi...

2017. aug. 8. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!