Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, komoly kapcsolat esetén, várnátok 6 hónapot az első szexel?
Én sohasem vártam senkire 1 hétnél többet, így is volt 14 éves korom óta közel 30 barátnőm/alkalmi kapcsolatom. Mindezek ellenére 11 éve élek boldogan a feleségemmel, akit mellesleg szintén az első héten az ágyamba vittem...
Jöhetnek nyugodtan a "diszlájkok" az erkölcsös emberkéktől, mindenki annyit várakozik, amennyit akar vagy tud, én egész egyszerűen már 14 évesen is fölösleges időhúzásnak gondoltam ezt a hajcihőt. A feleségemet nem csalom meg a mai napig szerelmes vagyok belé, aktív szexuális életünk van, amiben még most is van bőven szenvedély és a gyakoriság is eléri a heti 4-et. Ha újra 14 lennék, akkor sem gondolnám, hogy hosszabban akarnék várakozni bárkire is...
Nem, mi harmadik randin lefeküdtünk.
Ennek több, mint egy éve, és nyolc hónapja együtt is élünk.
Nem ettől függ.
Ezt nem értem :D
Hogy lenne már "komoly kapcsolat", ha még le sem feküdtünk?
Max ismerkedèsi fázis...
De a kérdésre a válasz, kb egy hetet (de inkább pár nap) várnék, többet nem!
20/L
Érdekes, hogy mennyi nemtetszést kapott az írásom itt a lap tetején. Nem értem, hogy miért fáj embereknek az, ha valaki felvállalja, hogy fölösleges időhúzásnak tartja a hónapokig várakozást.
Engem igazol, hogy 11 éve boldogan élek a feleségemmel és a mai napig fűt minket a szenvedély a 2 éves fiacskánk mellett is. Aki a nemtetszését fejezte ki, az mit tud felmutatni, ami ennél többet ér? 20 évet? 30-at? :)
Jómagam 37 vagyok, a feleségem 34.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!