Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anya meglátta, hogy el van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anya meglátta, hogy el van dugva a vibrátorom és most elég ciki vele találkozni, hozzam fel neki a témát és beszéljük meg vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Nem voltam itthon és anya pakolgatott nálam is. Nem mondta de én tudom, hogy meglátta a szekrényembe a vibrátoromat mert ott is pakolt ahova el van rakva. Este nem mondott semmit most dolgozik és az előbb vettem észre, hogy tegnap meglátta. Ha haza jön akkor hozzam fel neki és beszéljek vele erről? 19L
2017. aug. 8. 09:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Én mikor megvettem az első vibrátoromat még meg is mutattam anyámnak, együtt nézegettük milyen király. (Nem, nem veszi kölcsön.)
2017. aug. 8. 10:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Ok hogy a szexről beszélsz vele, de a maszti szokásodról is, mert ugye akkor arról is kéne?
2017. aug. 8. 10:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Mond neki, hogy ezen túl szeretnél a szobádban te rendet tartani, ha valamit be akar hozni akkor csak tegye le az ágyra és utána te elrendezed.

Ha kérdezi miért, akkor mondhatod neki, hogy szeretnél kicsit több önállóságot.

Amúgy ha mindenről tudtok beszélni akkor erről is.

2017. aug. 8. 10:13
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Anyukádnak is volt, ne aggódj. Lehet most is van neki. Vagy akár még sokkal durvább szexuális segédeszközök. Beszélj vele erről.
2017. aug. 8. 10:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, az en vibratoromat is észrevette de nálunk szoba sem került a dolog.
2017. aug. 8. 10:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Direktbe szerintem ne hozd fel neki. esetleg ha egyszer szerxről beszélgettek és olyan a hangulat, de akkor is poénból. Valószínűleg neki is van.
2017. aug. 8. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!