Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mennyire tartjátok szexinek ha egy lánynak az átlagosnál nagyobb a feneke?
mi az átlag?
mennyi az a kicsi??
de miért foglalkozol ilyennel,aki szeret,kíván az a popsidat is irtó szexisnek,izgatónak fogja tartani,,,
hát attól függ mennyire
de ha illik hozzá akkor baromi szexi :P
a körte alak, vagy akár a homokóra alak nagyon vonzó, szexi számomra :P
főleg akkor ha szereti ha ott is kényeztetve van és lehet vele játszani, nem kiakad, ha szeretgetném ott is :P
24F
Nyugodj meg, sok férfinak az az egyik legfontosabb külső jegy a nőn, amire "rámozdul"! Ahányan vagyunk - férfiak, - annyi félék!
Van, aki az egyenes szálú hajra mozdul!
Van, aki hajszínre, hajhosszra, hajviseletre...
És így tovább!
Arc...
Szem...
Tekintet...
Tartás...
Összkép...
Alak...
Termet...
Mellső és/vagy hátsó ütközők...
És lehetne sorolni - az utolsó női pocikáig...
A női fenék egy a sok közül, amelyet "fontos alkatrésznek" vél a férfiak túlnyomó hányada, - azon belül is sok van, amelyik egy jó női popsit meglátva csak sóhajtozik magában, miközben leküzdi a vágyat, hogy egy jót beleharaphasson (szeretetből) abba a bizonyos ülőfelületbe. Ez van! Ilyenek vagyunk!
ez szuper,ne izgulj miatta,majd a pasik izgulnak rá!!!
1#
1. Szerintem is ez a beállítás nagyítja az adott modell fenekét.
2. Nem minden pasi van oda a cingár nőkért. Vannak akik kimondottan a nagyobb fenekekre izgulnak.
3. Ha nem egy szétfolyós, löttyedt, hanem kemény és izmos, na az nekem is tetszik! f.
Szerintem ez nagyon szép, formás popsi. Szeretem, ha szépen gömbölyödik. :)
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!