Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőt, el lehet nyalni az orgazmusig? Mert engem még sosem tudtak. Elég rossz, mikor a csúcs előtt abba marad a dolog.
#10:
Erről meg az jut eszembe, hogy ha nekem igazán tetszik egy lány, akkor az sem érdekel bénán szopik, akkor is szeretek vele lenni.
Lehet,hogy csak elunták :(
Ne itt vitázzatok kérlek.
#12:Ha ez nekem szól? Sehol!!! Nem ezért tettem fel a kérdést.
Nem! Vannak hüvely, és vannak csikló érzékeny nők. Aki hüvely érzékeny azt hiába nyalod, a büdös életben nem fog elélvezni a nyelvedtől!
De ha eljutottál a csúcs közelébe, akkor nem benned van a hiba! F.
Akkor miert nem dugatod magad inkabb?
Miert forszirozod ha hüvelyi uton is meg?
Ez valami önérzeti kérdéssé vált nálad?:)
Van, akinek a csiklója nem elég érzékeny hozzá, azzal soha nem fog sikerülni.
De ha masztinál rendben működik a csiklód, akkor nyalással is meg lehet csinálni, ha jól csinálnák.
Ha már a csúcs közelében vagy, ne szégyenlősködj, fejezd be magadnak. A fiúnak is nagyon izgató lesz, meg tanulhat is valamit rólad, amit később hasznosítani fog.
"ezt mond az önző exemnek is aki bénán szopott, de még azt is keveset, de cserébe elvárta, hogy én kényeztessem :D"
Lehet én jöttem vele össze? :D A mostani barátnőm nem nagyon szeret szopni, de iszonyat sokat nyalat. De nagyjából belefér mert a szex jó vele ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!