Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen apró pénisszel mihez kezdjek?
Én sajnállak, de tényleg. Kétszer láttam kb ekkorát, azok is ilyen 7-8 cm és 2-3 cm-sek lehettek, de én majdnem elájultam. DE! Hidd el, hogy ha jól nyalsz, az mindennél többet fog érni a nőnek, csak a kezdeti sok(kk) hatás miatt a te szégyenérzetedet baromi nehéz lesz leküzdeni. Ezt talán egy pszichológus segítségével próbáld meg.
Viszont ha egy érett nőt kifogsz, az is valószínű, hogy meglepődik először, de aztán, ha a nyelvtechnikádat beveted, mindjárt nem érdekli, hogy mekkora. Csak ne kis hüle csitrikkel kezdj!
Az utolsó nem mond hülyeséget. El kell adnod a "rossz" terméket. Sajnos, kompenzálni kell igen. De simán lehetsz jó a nőknél! Tanulj meg jól nyalni is, az valóban nagyon fontos. Análhoz egyébként ideális a méreted:D
Egyáltalán ne utáld magad emiatt, ettől csak rosszabb lesz és a végén még fel sem áll majd a stressz miatt. Magaddal bas$zol ki.
Amúgy az ilyen tapintatlan csitrit szájon vágtam volna... Nevetni valaki farokméretén, amiről nem tehet. Szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!