Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen apró pénisszel mihez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen apró pénisszel mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
8 cm, átmérője 2-3 cm. Egyszer lett volna alkalmam szexelni, de a csaj meglátta, s kiröhögte. Mondjuk ő akarta utána is, mert csak a szokatlanság miatt kacagott, de nekem akkor nagyon elment a kedvem.... Alkalmi lett volna, egy buli után. Azóta inkább kerülöm a nőket, mert ez egy szégyen, katasztrófa, tudom, hogy egyetlen nőnek se felelne meg, amivel nincs is baj, mindenkinek megvannak az alapvető igényei.

2017. aug. 7. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

Én sajnállak, de tényleg. Kétszer láttam kb ekkorát, azok is ilyen 7-8 cm és 2-3 cm-sek lehettek, de én majdnem elájultam. DE! Hidd el, hogy ha jól nyalsz, az mindennél többet fog érni a nőnek, csak a kezdeti sok(kk) hatás miatt a te szégyenérzetedet baromi nehéz lesz leküzdeni. Ezt talán egy pszichológus segítségével próbáld meg.

Viszont ha egy érett nőt kifogsz, az is valószínű, hogy meglepődik először, de aztán, ha a nyelvtechnikádat beveted, mindjárt nem érdekli, hogy mekkora. Csak ne kis hüle csitrikkel kezdj!

2017. aug. 7. 22:52
 12/15 anonim ***** válasza:
29%
Horgászáskor esetleg,... Halcsali?
2017. aug. 7. 23:56
 13/15 anonim ***** válasza:
67%
Ismerek egy embert, van bizonyos hatalma, kb 100 ember felett rendelkezik az éjszakában. Sokan tisztelik, néhányan talan félnek is tőle. Na most neki konkretan ugyanekkora farka van, mint neked, talán még kisebb is. Ennek ellenére állandóan egy rakás nő legyeskedik körülötte. Es versenyeznek, hogy ki szophassa a farkat. Pedig tudjak h mekkora, mert látták, érezték. A háta mögött talán megbeszélik, h hat ez bizony mi tagadás kicsi, de a hatalom auraja igy is izgatja a nőket. Szóval próbálj meg hatalmas emberré válni. Allitolag Napóleon sem volt túl jól eleresztve, megis volt ágyasa elég.
2017. aug. 8. 01:24
 14/15 anonim ***** válasza:
88%

Az utolsó nem mond hülyeséget. El kell adnod a "rossz" terméket. Sajnos, kompenzálni kell igen. De simán lehetsz jó a nőknél! Tanulj meg jól nyalni is, az valóban nagyon fontos. Análhoz egyébként ideális a méreted:D

Egyáltalán ne utáld magad emiatt, ettől csak rosszabb lesz és a végén még fel sem áll majd a stressz miatt. Magaddal bas$zol ki.

Amúgy az ilyen tapintatlan csitrit szájon vágtam volna... Nevetni valaki farokméretén, amiről nem tehet. Szép...

2017. aug. 8. 07:19
 15/15 Doctor Manhattan ***** válasza:
2017. aug. 8. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!