Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet így normális szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így normális szexuális életem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon rövid a hüvelyem. Kb olyan 3-4cm lehet. A mutatóujjamat félig dugom be, és már érzem a méhszájam. A kérdés, hogy mit lehet ezzel kezdeni. Még nem voltam senkivel, de mi lesz majd, ha eljön az ideje? Az átlag méretű pénisz nem fog belém férni, még félig se, nemhogy egy hosszabb. Már most félek az első alkalomtól. Egyáltalán ki akar majd velem így hosszabb távú kapcsolatot? Senki nem tud megmaradni egy olyan nő mellett, aki sehogy se tudja kielégíteni.

Van erre valami megoldás? Esetleg műtét?

Tapasztalatok, tanácsok, minden jöhet, trollkodásra viszont nincs szükségem, így is elég szar kedvem van. Előre is köszönöm.

2017. aug. 7. 18:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Jó lenne tudni, hány éves vagy, lehet még simán maguktól is alakulhatnak a dolgok. Mint írtad nőgyógyász már látott, és nem aggódta túl a dolgot. Ultrahangot csinált? Ahogy már előttem is írták ennek számos oka lehet, java része mind kényelmi (általános és szexuális is), mind utódnemzési szempontból kezelést kívánhat. Egy sűllyedt méhet helyrerakni nem akkora műtét, minél előbb megvan, annál jobb. Ha az ok ilyen jellegű, akkor a rövid hüvely problémád megoldódik.

Ha simán ilyen az anatómiád sem kell aggódnod. egyrészt nyúlik az a hüvely. Feleségemet ha megujjazom simán elérem a méhszáját, de a 13-14 centis farkam is elfér benne, és a vibrátora talán még mélyebben belé tud csúszni. Tehát nem néhány centis nyúlásról beszélünk, hanem kb. 10 centisről.

Amúgy meg a péniszen csak a makk az érzékeny, annak meg elég pár cm. Továbbá ha úgy alakul a sorsod, hogy nem nyúlsz ki eléggé, és a párodnak nagyon hiányzik a "tövignyomás" (ami bizony tényleg jó érzés) még mindig alternatívának ott lehet az anális szex, persze ha nyitott vagy ilyenekre.

Szóval én nem aggódnék a helyedben, de azért mindenképpen vizsgáltad ki magad, hogy szükség esetén időben kezelhessenek. Ha pedig félsz az első alkalomtól, akkor miért nem mész elébe a dolgoknak egy kissebb átmérőjű ("kezdő") dildóval/vibrátorral?

2017. aug. 7. 19:38
 12/16 Deflohelp ***** válasza:
96%

Egy lehetséges módszer a hüvely hosszához képest túl hosszú

pénisz tövére egy kis törülközőt kötni gyűrűszerűen, ami

távtartóként működik és így nem kell állandóan a behatolás

mélységére figyelni.

De ilyesmi majd csak akkor, ha valóban gond lenne a túl mély

behatolással.

2017. aug. 7. 19:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem jó lennél
2017. aug. 9. 08:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Kisebb péniszem van. De a makkom beférne, legfeljebb a többi kinn maradna. Szerintem teljesen jól élvezhetsz attól még.
2017. okt. 6. 14:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon szar lehet úgy dugni hogy a fele kint van.De nem biztos ám hogy a hüvely a méhszájnál ér véget.
2018. máj. 30. 06:53
 16/16 anonim ***** válasza:
A huvelyed annyira tagulekony, hogy képes minden fele peniszhez!Nemi izgalomra még a méhed is feljebb húzódik,ha érzi,hogy hosszú és vatag penisz látogat be hozzá!
2022. dec. 13. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!