Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért probléma ha egy lány/nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma ha egy lány/nő a nagyobb méretet kedveli?

Figyelt kérdés

Miért baj ha valaki kifejezetten a nagy péniszt kedveli? Mi pasik között rengeteg van aki a nagy melleket preferálja vagy a lábakat stb. Ezt mindenki elfogadja mert ez egy fétis, de azt a nőt miért nézik le aki a nagy méretre izgul? Egyből a r....c meg ki van tágulva jelzőkkel illetik, pedig ez is pontosan ugyan olyan fétis mint bármelyik másik.

22/F

2017. aug. 7. 08:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18%
Nekem 19centis. Nem nagyon mondtam haveroknak mert úgyse hinnék el gondoltam. Mostanában elmondtam 2 kolegának utána egyböl ők is jöttek azzal h nekik is 19 meg tövig tudják tolni az asszonyaiknak. Persze... nekem meg hányszor nem hiszik el a nők h csak 19 úgy kel velük elhitetni h nem 25 mert hazudik az egész világ a méretről. Mindenki nyomorék kamu faszú
2017. aug. 7. 09:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem iszonyúan nem probléma...
2017. aug. 7. 11:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha egy lány azért kedveli a nagyot, mert az tölti ki élvezetesen akkor OK. Vannak szűk, vannak tág lányok.

Aki azért, mert azt hiszi, minél nagyobb a farok annál jobb a szex, na azon azért nevetnek, és azért cikizik, mert hülye a szexhez. Nem azért mert a nagyot szereti, mert ilyenkor sokan szeretnek azzal jönni, hogy a kisfarkúak irigységből nevetik ki és szólják le. De a valóság az a dolgok miértje. Aki szexuálisan annyira kulturálatlan, hogy így áll hozzá az ciki. Aki tudja, hogy miért akar nagyot, és ennek oka van az más.

2017. aug. 7. 11:17
 14/16 anonim ***** válasza:

40 éve így fokoztuk a női mellet:

Nagy; nagyobb; éppen jó!

A csajok meg így fokozták visszafelé a péniszt:

Kicsi; kisebb; hát ez mi?

:-))

2017. aug. 8. 11:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Miét volna ez probléma!
2018. ápr. 6. 08:42
 16/16 anonim ***** válasza:

nem baj, én díjazom, ha egy csaj felmeri vállalni, hogy mi izgatja fel és mi nem, csak azért neheztel erre sok pasi, mert ez egy olyan dolog, amin nem lehet változtatni.

Míg valakinek lehet bejönnek az izmok, a jó fogható fenék vagy akár a nagyon vékony comb, azon az ember nem akad ki, mert tudja, hogy ha valaki akarná, akkor tudna egy vastag bicepszet növeszteni, de egy 15 centis farok sehogy sem lesz 20 centi, szóval ezt a vágyadat sehogy sem tudja kielégíteni és ez zavarja, felidegesíti a pasi.

2018. ápr. 6. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!