Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek egy év alatt 17 lányt megdugni az jó teljesítmény?
Én már megdugtam ennyit igaz nem egy év alatt és nem is vagyok rá büszke mivel az összesért fizetem.De egyszer megismerkedtem egy lányal aki nem prostituált volt és lefeküdtünk és olyan furcsa de egyben jó volt elsőre úgy szexelni hogy nem fizetem érte ,és nekem megtetszet hogy ingyen is dughatok csak elkel csábitani a lányokat Casanova akarok lenni a haverok szemében császár.
Az a álmom hogy egy év alatt legalább 17 lányt megdugjak szerintettek lehetséges?és hogy?
vagy pl 5 év alatt 50 lányt megdugni? Az már milyen jó lenne és mindegyiket ingyen dugni
Hat...vannak ilyen emberek, akiknek ez a fontos.
Csináld. Utana ne csodalkozz ha a kutyanak nem fogsz kelleni.
Ha vannak ilyen ürítésnek jó lányok miért is ne lehetnének vibrátornak használható fiúk?
Btw, férfiként is prostinak állhatsz és akkor még fizetni is fognak érte hogy megdughasd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!