Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? Jó ötlet lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Jó ötlet lenne kikezdeni vele/ belemenni?

Figyelt kérdés
Minden nyáron elmegyek dolgozni, most is elmentem ès közelebbről megismerkedtem egy pasival aki mindig hazavisz autoval,hoz ebèdet ès nem enged fizetni, meg nagyokat nevetünk igazán szimpatikus, viszont a főnökömmel barátok. A pasi sokszor tesz celzásokat hogy esetleg megcsokolna, èn mèg bele is mennèk csak nemtudom mennyire jo döntès lenne. Èn 20/N ő pedig 17èvvel idősebb fèrfi.

2017. aug. 5. 21:53
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Szörnyen vicces , a főnököm a főnököm akarmilyen helyes is lenne akkr sem kezdenèk ki vele. Most igy alakult ez h vele nagyon joban vagyunk, nemtudom miert pont ő.
2017. aug. 5. 22:33
 22/38 A kérdező kommentje:
Nem voltam mèg ilyen korú ferfival csak 20 èvessel
2017. aug. 5. 22:36
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
mikorra tervezed vele hogy leekszel vele ?
2017. aug. 5. 22:40
 24/38 A kérdező kommentje:
Mèg nemtudom
2017. aug. 5. 22:42
 25/38 anonim ***** válasza:
91%

Most az miért baj, ha a főnököd tudja, hogy megdugott az egyik haverja.

Amúgy ők már mindketten tudják, hogy beadod majd a derekad.

2017. aug. 5. 22:51
 26/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok r*c sem kinèzetre sem viselkedèsileg, èletemben eddig 2 fiuval voltam, csak ő most vonz valamiert
2017. aug. 5. 22:52
 27/38 anonim ***** válasza:
75%

télleg a 18-as jól leírta...DD

és arra ne mgondoltál, ha megbeszélik a puncidat meg ilyeneket a főnököddel, hoyg a Boss is megakar dugni ?

2017. aug. 5. 22:56
 28/38 anonim ***** válasza:
94%
Te, kérdező! Volt már ennek a pasasnak barátnője? Csak mert "célzásokat tesz rá, hogy megcsókolna". Egy 37 éves férfi? Nem megcsókol, hanem célozgat? Megtalálta más a tökeit, vagy abban reménykedik, hogy te segítesz megkeresni neki?
2017. aug. 5. 22:56
 29/38 A kérdező kommentje:
Volt kapcsolata igen, ès a főnököm rendes családapa ,mondjuk attol tartok èn is h megvitatják esetleg ,bar csak csokrol lenne szo ez a valoszinubb
2017. aug. 5. 22:58
 30/38 anonim ***** válasza:
35%
aha rendes családapa...DD
2017. aug. 5. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!