Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ėrett hölgyek, ki szexelt már a lánya barátjával?
Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 21:43
11/27 A kérdező kommentje:
Nem ôrûlnėk neki nyílván...De biztos van erre is pėlda,ebben igazad van.
2017. aug. 5. 22:31
12/27 anonim válasza:
Szerinted anya lenne az ilyen? Megsúgom: aki ilyet tesz, az minden csak nem anya.
13/27 A kérdező kommentje:
12-es válaszoló.Pedig hidd el volt,ės lesz is mėg rá pėlda.
2017. aug. 5. 22:42
14/27 anonim válasza:
Igen, igaz, olyan is van, hogy az apa felcsinálja a lányát. Csak, tudod, ez nem normális dolog. Mert sz ilyen nem apa. Amit írsz, az meg nem anya. Az egy pnájának parancsolni nem tudó nő.
15/27 anonim válasza:
Gondolj bele mekkora szégyen lenne egy ilyen "anyanak" ha a lánya megtudja.
Én anyám ilyet merne csinálni nem tenné zsebre, amit tőlem kapna.
Kezdetnek mindenkinek elmondanám mekkora lotyó...
16/27 A kérdező kommentje:
14-es amirõl te írsz az teljesen más,az vėrfertôzės ės attól hányingerem van nekem is...A kėrdės másról szól.Ėrtelmezd.
2017. aug. 5. 22:53
17/27 anonim válasza:
Ok. Akkor sem anya. Egy pnájának parancsolni nem tudó nő. Mondanak neked vmit azok a szavak: gondoskodás, szeretet, bizalom? Mert egy ilyen faxa kis kettyintés miatt ezek elvesznek.
18/27 A kérdező kommentje:
17-es nem engem kell meggyôznôd,hanem az ilyen nôket az erkôlcsrôl.
2017. aug. 5. 22:58
19/27 anonim válasza:
Értelek. Szerintem nem az én dolgom. Az én dolgom a gyerekem úgy nevelni, hogy ne tegyen ilyet.
20/27 A kérdező kommentje:
Mindenki azt teszi amihez kedve van,addig amig talál rá partnert,ės nem bûncselekmėny.
2017. aug. 5. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!