Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem baj szerintetek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem baj szerintetek hogy megtartottam ezeket a képeket?

Figyelt kérdés

Ex barátnőmről több képem is van miközbe sz*pja a farkamat,videót is csináltunk még erről régebben meg szexvideót is,a videók törölve lettek de a képeket megtartottam,ő se mondta hogy töröljem őket,szerintem nagyon jó képek lettek és látszik rajtuk milyen ügyesen csinálja,plusz nagyon szép csaj és ezek jó emlékek nekem:)Nem élek velük vissza persze nem tagadom egykét haverom már látta ezeket a képeket és tetszett nekik:)

Mi a véleményetek erről?Nem baj hogy megtartottam ezeket a képeket?

2017. aug. 5. 11:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
az a baj a sráccal hogy a rosszlányokról szedte le a képet :D xd
2017. aug. 5. 11:41
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
Most ezzel a kérdéssel mit akarsz? Dicsekedni? Hogy hányan írnak rád, hogy küldj már légyszi? Nem igaz, hogy magadtól nem tudod eldönteni, mit csinálj a képekkel.
2017. aug. 5. 11:44
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
Na mutasd! :)
2017. aug. 5. 11:46
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem töltöd fel a netre, és vigyázol hogy ne kerülhessen hozzá másokhoz, akkor szerintem nem baj.

Másoknak mutogatni viszont nem kéne, főleg ha esetleg közös ismerős. Ha olyannak mutattad meg (nem neten átküldve, hanem személyesen), akit biztosan nem ismer a lány és nem is fogja ismerni, az még elmegy, de az se korrekt.

2017. aug. 5. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Valaki így növeli az egóját... de hidd el, senkit nem izgat mit csinálsz a képekkel...
2017. aug. 5. 11:57
 16/17 anonim ***** válasza:

És meg is mutatod nekünk ha megkérünk rá?

:D

2017. aug. 5. 14:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezért simán feljelenthet! Bíróságot akarsz magadnak? Már így is látták a fotókat de mi van akkor ha piásan elkezdes mutogatni, vagy esetleg valaki egyet elcsen?
2017. aug. 5. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!