Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok Nagyon gáz, hogy nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Nagyon gáz, hogy nekem csak ekkora a farkam? ⬇

Figyelt kérdés

Mindenki mondja körülöttem h neki 18 meg 20 centi nekem meg a hossza csak 14 centi a korhossza meg 13 cm

A gúnyos commenteket nem kérem előre is köszi

2017. aug. 4. 17:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy csak ekkora az önbecsülésed.
2017. aug. 4. 20:40
 12/15 anonim ***** válasza:
az enyém 13 centi, de soha senki sem panaszkodott rá, és én sem idegesítettem rajta magam...
2017. aug. 4. 21:53
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

pont néztem vmelyik nap egy angol műsort, ahol azt mondták :

Ernyedten 8-13 cm

Mereven 13-18 cm

Ha neked 14 cm az bizony kicsi. Nekem is ekkora, és én is nagyon kicsinek tartom, de én hozzá még törpe is vagyok 170 cm. 30 éves szűz vagyok.

Ha lenne minimum 16 cm az már jó lenne, az a minimum tényleg.

Megszívtuk az életet, nem is tudom minek élünk akkor...

2017. aug. 4. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: Te miért görcsölsz állandóan a magasságodon? :) Felesleges, nem vagy töpre. Ismerek nálad bőven alacsonyabb (160 és 165) férfiakat, akiknek van barátnőjük, sőt, boldog házasok. Nem a magasságon/farokméreten múlik a dolog. Ha hagyod, hogy eluralkodjon rajtad a depresszió és nem teszel semmit a sajt életedért, az viszont már kihathat az ismerkedésre.
2017. aug. 5. 00:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem 16cm és fáj a barátnőmnek. Szóval a tieddel meg lesznek elégedve!
2017. aug. 6. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!