Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sracok veletek volt mar olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok veletek volt mar olyan hogy azt gondoltatok a lanyrol elmult 18 es mikor mar nagyon kivantatok mar egymast kiderult 14-15 korul van? Mit tennetek?

Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 08:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Előfordul, hogy azt hiszem, már 18 éves. Ez azért van, mert sminkelnek, festik a hajukat egyesek(!!), vagy egyszerűen félhomály volt a buszon.

De beszélgetés közben minimum kiderül, hogy gyerekkel társalog az ember.

Nem kívánja meg az emberfia, mert éretlen, ez is egy jel.

Tényleg nem, nem tudom, akik 30 évesen 14-17 éves gyereklányokat megkívánnak, azoknak ez hogy megy...

Nekem ilyen csak érett nőknél van.

Ja, igen a cigányoknál 15 éves a csaj és férjhez megy, ezt látom én is. De cigány fiú lesz a férje. Náluk kicsit ez másképp van. És ezek a lányok nem is akarnak fehér pasit!

2017. aug. 4. 13:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, nem is tudod képzelni, hogy mennyi kis beképzelt tini pitsa vág fel azzal hogy neki 22-24 éves a barátja. Hatalmas az arcuk a semmire, keresztbe szalmát nem tettek.
2017. aug. 4. 14:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor is egymásba gabalyodnánk. Nem érdekel a kora ha tetszünk egymásnak.
2017. aug. 4. 17:44
 14/14 anonim ***** válasza:

11-es az nem igaz,hogy a Czigány lányok nem állnak össze fehér pasival.Én a közeli rokonságból tudom ,hogy igen,és 99%-ban így össze állnak:

A feleségem sógora vált és a fél lakás az övé volt.Rányomult egy ilyen leányka,mert tudomásukra jutott és a lány szülei befogadták hozzájuk.Élt és virult a srác,kedvében jártak.Pakolta is a lányt rendesen két hónapig. A lakást elkellet adni,( ez a kisebségi család tudta),mert nem tudta egyik sem kifizetni a másikat.A közjegyzőnél lett kifizetve a lakás az új tulaj részéről.A sác már úgy írta alá a papírokat,hogy az ő részét a leendő apósának hitt emberke számolta át.Ő hozzá sem érhetett a pénzhez.Más nap ki is bszták mint a macskát szrni.Hajléktalan lett és két hónap múlva az erdőben találtak rá,hogy a talpa alatt fütyül a szél.

Ez nem a kérdezőhöz,ha nem a te válaszodhoz kapcsolódik.

Én a négyes voltam és azért nem lett semmi később vele,mert mikor ez történt,akkor a 18 év feletti nem létesíthetett sexuális kapcsolatot fiatal korúval.Én 24 voltam ekkor.A törvény még arra is kitért:ha mind kettő fiatal korú az első sexuális együtt létkor,de később,mikor valamelyik betölti a 18-at közben,akkor addig fel kell függeszteni ezt egymás közt még a másik is betölti a 18. élet évét.

2017. aug. 5. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!