Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni ez ellen?
Mostanában elég sok stressz ér, gyorsan kimerülök, fáradt vagyok és ez a meleg is rátesz egy lapáttal... Ezek miatt sex közben gyorsan elsülök. Barátnőm is elég stresszes időszakon megy keresztül. Azt mondja, hogy nem zavarja, hogy gyorsan elmegyek, megérti, max sokszor sexelünk rövideket, neki nem ez számít. Régebben jobb volt, de ez már tart egy ideje.
Van valami jól bevált késleltető módszer? Krém? Étel:
zöldség, gyümölcs?
Szerintem egyszerűen csak félreértitek a szex célját. A szex egy játék egymás testével, lelkével és vágyaival. Mint játéknak, örömöt, felszabadultságot és kikapcsolódást kellene nyújtania, illetve a fantáziátokat kellene szárnyaltatnia, emellett erősítenie kellene a köztetek lévő kapcsolatot. Egy olyan pillanatnak kellene lennie, amikor mindketten elfelejtitek a problémáitokat, egy olyan pillanatnak, amely kettőtökön kívül semmi másról nem szól.
Ezt a játékot lehet jól játszani, lehet rosszul, akár még csalni is lehet benne. Ha jól akarjátok játszani, akkor fel kellene ismerni, hogy ez nem arról szól, hogy ki mikor élvez el. Ha nagyon arra akarsz koncentrálni, hogy ne élvezz el korán, akkor annál inkább el fogsz menni. Ebben a játékban ezen a lehetőségen kívül ezer másik lehetőség közül lehet választani. Vagyis ha azt hiszed, hogy csak az az egy lehetőséged van a "probléma" megoldására, hogy később élvezz el valahogyan, akkor az azt jelenti, hogy a játékban rejlő lehetőségek 99%-át fel sem fedezted.
Ha ezért a felfedezésért játszanátok, akkor nem csak, hogy változatosabb lenne a szex, de ezáltal erősödne is a párkapcsolatotok is - na meg jutna energiád a szexre is.
23/F
Érdekes a helyzeted. Én valahogy nem így működök...
Ha stresszes vagyok vagy fáradt, nem tudom élvezni a szexet, vagyis képtelen vagyok elélvezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!